Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

LIVE ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 4-2 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια από το στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων.Η αναμέτρηση είναι πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Διαιτητής

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Τάσσης του συνδέσμου Ηπείρου 


ΤΑ ΓΚΟΛ

2': Με το καλησπέρα ο Κριστιάν Τσάβεζ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ. Ο Γιάκός έκανε την μπροστινή μπαλιά, ο Τσάβεζ βρέθηκε από δεξιά στον κενό χώρο και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

36': Το 2-0 για τον ΠΑΣ με τον Γιάκο. Η φάση ξεκίνησε από τον Τσάβεζ που έκανε δεξιά διαγώνια μπαλιά στον Ίλιτς, αυτός έφυγε από δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα προς την εστία της Βέροιας όπου ξεπετάχτηκε ο Γιάκος και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

66': Καταπληκτικό γκολ με πλασέ του Ακόστα και 3-0 για τον ΠΑΣ. Ο Κοροβέσης συνδυάστηκε με τον Τσάβεζ αυτός έβγαλε τη μπαλιά τρύπα στον Ακόστα που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

69': Το τέταρτο γκολ του ΠΑΣ όταν σε αντεπίθεση οι Γιαννιώτες έσπασαν το τεχνικό οφσάιντ ο Σαπαλίδης που έφυγε από δεξιά έδωσε τη μπάλα στο Βεσελίβοφ που προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-0.

71': Η Βέροια μείωσε σε 4-1 με σουτ του Τσιάμη. Είχε προηγηθεί σουτ του Σέντρικ απόκρουση του Σωτηρίου και στη επαναφορά ο Τσιάμης με σουτ σημάδεψε τα δίχτυα.

80': Ο Χασελμπάιν έκανε τη συρτή σέντρα από αριστερά, ο Κόβιτς με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ μειώνοντας σε 4-2.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

9': Καλό σουτ του Παυλίδη από δεξιά πλάγια θέση αλλά μέσα από την  περιοχή μπλόκαρε ο Βελλίδης. 

11': Κοντά στο γκολ έφτασε ο ΠΑΣ όταν ο Τσουκαλάς που ήταν ανάμεσα σε ένα μπλόκο παικτών της Βέροιας, έσπασε αριστερά τη μπάλα που ήταν αμαρκάριστος ο Ίλιτς, αλλά το σουτ του Σέρβου επιθετικού έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

23': Σέντρα του Μαλόν άψυχη κεφαλιά του Κάμπορα μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Βελλίδης.

30': Καλό σουτ του Κοροβέση έφυγε μόλις άουτ.

37': Καλή ευκαιρία για τη Βέροια να μειώσει το σκορ όταν ο Μπεν πλάσαρε τον Βελλίδη αλλά πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα ο Τζημόπουλος πριν φτάσει στο βάθος της εστίας του ΠΑΣ.

40': Αλλαγή για τη Βέροια τη θέση του Μπαργκάν πήρε ο Σέντρικ. 

- Ο ΠΑΣ παρατάχτηκε στο β' ημίχρονο με μια αλλαγή, ο Σωτηρίου πήρε τη θέση του Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. 

56': Ο Ακόστα πήρε τη θέση του Χαρίση.

-Στο β' ημίχρονο η Βέροια έκανε πολλές αλλαγές τις οποίες αναλυτικά αναφέρουμε στη σύνθεση της "Βασίλισσας".

65': Κόρνερ του Σέντρικ σουτ του Εσπάρθα στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ.

82' Ο Τζημόπουλος έχει ενοχλήσεις και τη θέση του πήρε ο Τάχιας. 


Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε τον αγώνα με ένα σύστημα 4-2-3-1 δηλαδή με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, δεξιό αμυντικό τον Στρούνα, αριστερό τον Λίλα, κεντρικούς αμυντικούς τους Τζημόπουλο. Μιχαήλ, αμυντικά χαφ τους Χαρίση, Τσουκαλά, κεντρικό χαφ τον Γιάκο, δεξί χαφ τον Τσάβεζ, αριστερό τον Κοροβέση και προωθημένο κυνηγό τον Ίλιτς.

Η Βέροια παρατάχτηκε με το ίδιο σύστημα 4-2-3-1, δηλαδή με τερματοφύλακα τον Καντιμοίρη, δεξιό αμυντικό τον Μαλόν, αριστερό τον Καλί, στόπερ τους Όστοϊτς, Καταλά, αμυντικά χαφ τους Βεργώνη, Παυλίδη, κεντρικό χαφ τον Μπεν, δεξί χαφ τον Καλτσά, αριστερό τον Μπαργκάν και προωθημένο κυνηγό τον Κάμπορα.

Ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και κινείται καλύτερα απ' ότι ο αντιπαλός του. Και έχει πολύ καλύτρη εικόνα απ' αυτή που είχε στα τελευταία φιλικά με Παναιτωλικό, Κέρκυρα. Από τους κορυφαίους μέχρι τώρα ο Τσάβεζ (μη τον ματιάσουμε....)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης (46' Σωτηρίου), Χαρίσης (56' Ακόστα), Τζημόπουλος (82' Τάχιας), Μιχαήλ (67' Μπέριος, Κοροβέσης, Τσάβεζ (67' Κρητικός), Λίλα (76' Μανιάς), Τσουκαλάς (90' Ιωάννου), Γιάκος (67' Βεσελίνοφ), Στρούνα, Ίλιτς (67' Σαπαλίδης)..

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης (46' Τζινάρ), Καλί (46' Αμαραντίδης), Καλτσάς (46' Εσπάρθα), Καταλά (70' Τσιάμης), Όστοϊτς, Μαλόν (46' Κατσούλης), Βεργώνης (46' Βέρτζος), Παυλίδης (46' Χασελμπάϊν), Μπεν (46' Ντουμίτρου), Μπαργκάν (40' Σέντρικ), Κάμπορα (46' Κόβιτς).