Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Κλείνουν Βλάχο, φιλικά με Εθνικό και Θεσπρωτό

Σε δυό ταμπλό παίζουν αυτό τον καιρό στον Α. Ο. Βελισσαρίου.

Σε δύο ταμπλό επικεντρώνεται η δραστηριότητα του Α. Ο. Βελισσαρίου τις τελευταίες μέρες. Στο μεταγραφικό και στο αγωνιστικό. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η ομάδα των Σεισμοπλήκτων είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Αντώνη Βλάχου, σε σημείο που να φημολογείται ότι υπάρχει ήδη και προφορική συμφωνία.
Όσον αφορά το θέμα με τον Παύλο Βαρτζιώτη, ο έμπειρος αμυντικός ζήτησε μια μικρή πίστωση χρόνου πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις του. Προβάδισμα στην περίπτωση αυτή έχει ο Α. Ο. Βελισσαρίου. 

Φιλικά με Φιλιππιάδα και Εθνικό

Σε ότι έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι, χτες (Τετάρτη 13/8) στο γήπεδο Ροδοτοπίου σε φιλικό παιχνίδι η τοπική ομάδα και ο Α. Ο. Β. αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Το Βελισσάριο έχει κλείσει άλλα δύο σημαντικά φιλικά παιχνίδια με ομάδες Γ’ Εθνικής που θα αποτελέσουν δυνατά τεστ για τους παίκτες του Απόστολου Τόλη. Στις 20 Αυγούστου οι «Λύκοι» στο γήπεδο Ροδοτοπίου θα υποδεχτούν τον δυνατό φέτος Εθνικό Φιλιππιάδας και στις 27 Αυγούστου θα ταξιδέψουν στην Ηγουμενίτσα όπου θα αντιμετωπίσουν τον Θεσπρωτό. Ενδιάμεσα θα γίνουν και άλλα φιλικά παιχνίδια με ομάδες της περιοχής.