Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αήττητες οι κοπέλες του Γ.Α.Σ όπου κι αν παίζουν!

Αήττητες συνεχίζουν την προέλαση οι κοπέλες του Γ.Α.Σ στο βόλει


Για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική η γυναικεία ομάδα του Γιάννενα Α.Σ. παρέμεινε αήττητη αφού κέρδισε και την ομάδα της ΦΙΛΙΑΣ στην Άρτα με 3-0 σετ.
Η ομάδα όμως των κοριτσιών του ΓΑΣ παρά την νίκη δεν έδειξε την ίδια αγωνιστική διάθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Δυσκολεύτηκε πολύ στην οργάνωση του παιχνιδιού της καθώς η υποδοχή ήταν μέτρια ενώ επιθετικά έκανε πολλά αδικαιολόγητα λάθη. Η ομάδα της Άρτας που έπαιζε ελεύθερα στο παιχνίδι κατόρθωσε στα δύο πρώτα σετ να κοντράρει στα ίσα την ομάδα του ΓΑΣ και μάλιστα στα μέσα του δεύτερου σετ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 19 - 15. Από το σημείο αυτό και μετά είχαμε μια μικρή ανάκαμψη στην οργάνωση του παιχνιδιού από τα κορίτσια του ΓΑΣ που οδήγησε τελικά στην κατάκτηση του σετ αλλά και στη νίκη χωρίς παραπάνω προβληματισμούς για τον προπονητή Βαγγέλη Ζαρκαλή.

Τα σετ
Α.Ο.ΦΙΛΙΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ( 0-3): 19-25, 20-25, 15-25

Α.Ο ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ(Βίτσιος): Ζαρζάνη, Σαπλαούρα, Καπέλη, Ρίζου, Γκαβάγια Μ, Λιάπη, Παπαϊωάνου, Καλαβρουζιώτου, Γκούβα, Πάνου, Γκαβάγια Ρ.
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(Ζαρκαλής - Τσιούπης): Παπάζογλου, Λάγκα, Ασημακίδου, Τζαλαλή, Παππά, Κλούμπα, Στεφάνου (λ), Βούλγαρη (λ), Χαρατζόγλου, Βαρτζιώτη, Μπαλντούκα, Χατζηγιαννάκου

Διαιτητές:

Φλούδας, Φωτιάδης