Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ντε Βινσέντι και Τσουκαλάς έδωσαν πέρσι τη νίκη

Οι Τόμας Ντε Βινσέντι και Σταύρος Τσουκαλάς σημείωσαν πέρσι τα γκολ του ΠΑΣ στο ματς με ΟΦΗ

Με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση ΠΑΣ – ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» ας πάμε ένα χρόνο πίσω και να θυμηθούμε τα στοιχεία από το περσινό παιχνίδι που έγινε στα Γιάννινα την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2013 και έληξε με σκορ 2-1 υπέρ του «Άγιαξ». Για το παιχνίδι αυτό σημειώναμε στο gianninasports.gr και τα εξής: Μια σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 επί του ΟΦΗ πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσία 4500 θεατών το απόγευμα του Σαββάτου, που τον έφερε ψηλά στη βαθμολογία. Τα γκολ πέτυχαν με κεφαλιές στο 63’ ο Ντε Βινσέντι, στο 73’ ο Τσουκαλάς και το γκολ του ΟΦΗ ο Μακουκούλα στο 83’ με πλασέ. 

Νικηφόρο και σημαδιακό για τη συνέχεια ήταν και το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του "Άγιαξ" και όπως θα εξηγήσουμε στη συνέχεια έδωσε το στίγμα του καλού κόουτς από τον πάγκο, δικαιώνοντας και τις μεγάλες προσπάθειες του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη να τον φέρει στα Γιάννινα. 

Σε ότι έχει σχέση με παιχνίδι, στο α’ ημίχρονο ο ΠΑΣ δεν ήταν τόσο καλός και δεν τελείωνε όπως έπρεπε τις φάσεις με συνέπεια να είναι πιο απειλητικός ο ΟΦΗ και μάλιστα στην κεφαλιά του Τριποτσέρη στο 18' έφτασε κοντά στο γκολ. Όμως στην επανάληψη με την αλλαγή τακτικής από τον Τσιώλη που έβγαλε αμυντικό (Ντάσιος) και πέρασε τον Τσάβεζ, βάζοντας δεξιά τον Βίλα, η ομάδα ανέβασε στροφές και όχι απλά άλλαξε την εικόνα του α' ημιχρόνου αλλά έριξε την Κρητική ομάδα στα σχοινιά και μέχρι το 80' την πίεσε πολύ δυνατά και δεν την άφησε να πάρει ανάσα. 

Ο διαιτητής Κύζας έκανε κάποια λάθη στο α’ μέρος αλλά χωρίς να επηρεάσουν τη ροή του παιχνιδιού. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σ. Τσιώλης): Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (87’ Μπέριος), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης (80’ Στρούνα), Τζημόπουλος, Ντάσιος (46’ Τσάβεζ), Ντε Βινσέντι.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο. Παπάζογλου, Καλάιζιτς (81’ Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69’ Νιμανί), Φραγκουλάκης (57’ Κουτσιανικούλης), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης.   

-Κόπηκαν 2909 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 23.770 ευρώ.