Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ισοπαλία 0-0 στο φιλικό του ΠΑΣ με Λάρισα

Ο Μπράνα Ίλιτς έχασε πέναλτι στο 66' του φιλικού αγώνα με τη Λάρισα

Με λευκή ισοπαλία 0-0 σφραγίστηκε το ανεπίσημο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε ο ΠΑΣ με τη Λάρισα το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, αμφίρροπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με εναλλασσόμενη την υπεροχή των ομάδων.

Η Λάρισα στάθηκε αρκετά καλά στον  αγωνιστικό χώρο και δεν φάνηκε η διαφορά στις κατηγορίες που χωρίζει τις δύο ομάδες. 


Μπορούμε να πούμε ότι η ΑΕΛ ήταν πιο επικίνδυνη και βρέθηκε περισσότερες φορές κοντά στο γκολ σε σχέση με τον ΠΑΣ που ήταν μέτριος σε γενικές γραμμές. Ο «Άγιαξ» έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 66’ όταν κέρδισε πέναλτι σε φράγμα που έκανε ο Τσεμπερίδης στον Λίλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ίλιτς και απέκρουσε πέφτοντας στη δεξιά γωνία ο Αθανασόπουλος. Η Λάρισα έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν στο 91’ ο Μούτσα Μπλέντι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη αλλά το πλασέ εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ. 

Και επίσης στο 32’ σε φάουλ του Ντερνίς με πολύ φάλτσο απέκρουσε τελευταία στιγμή ο Σωτηρίου, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ και απομακρύνθηκε. Το φιλικό ήταν περισσότερο για τους προπονητές να τσεκάρουν κάποια πράγματα, γιατί η διακοπή των πρωταθλημάτων είναι σε βάρος των ομάδων. Να σημειωθεί ότι χτες (Σάββατο) ο ΠΑΣ έδωσε και άλλο φιλικό στο ΠΕΑΚΙ όπου κέρδισε 1-0 την Αναγέννηση Άρτας με γκολ του Γιάκου. 

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου (46' Βελλίδης), Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα (71’ Γιάκος), Τσουκαλάς, Ακόστα (81’ Σαπαλίδης), Μανιάς, Ίλιτς, Ηλιάδης (59’ Χαρίσης).


ΛΑΡΙΣΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης (46’ Αθανασιάδης), Μουλόπουλος (60’ Καρανίκας), Κουρτσεσιώτης (59’ Κοντοδήμος), Δεληζήσης (46’ Μελισσάς), Σαρακατσάνος, Ζούνιορ (65’ Τσεμπερίδης), Πινδώνης (46’ Νεμπεγλέρας), Πέρικο (30’ Ντερνίς), Σουάνης (55’ Μούτσα), Μπιλά (46’ Τσιλιγκίρης), Στεφανίδης (46’ Αναστασάκος).