Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Αναγκαίες διευκρινήσεις από την ΕΠΣΗΠ

Δύο ανακοινώσεις με ενδιαφέρον από την ΕΠΣΗΠ


Η ΕΠΣΗΠ με ανακοίνωσή της και με αφορμή επιστολή μητέρας ποδοσφαιριστή που παραπονέθηκε ότι ο γιός της δεν αξιολογήθηκε αξιοκρατικά για τις ομάδες της Ένωσης, τονίζει ότι είναι πάγια αρχή να μη μπαίνει σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ως  Διοίκηση  της  Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ  έχουμε  αποφασίσει  ότι,  γεγονότα  τα  οποία σχετίζονται με παιδιά, η στάση και η διαχείριση από πλευράς μας θα είναι πέραν του δέοντος διακριτική και ευγενική, χωρίς να πρόκειται να μπούμε ποτέ σε δημόσια αντιπαράθεση. Έτσι πιστεύουμε ότι θωρακίζουμε και προστατεύουμε χαρακτήρες και πρόσωπα σε ευαίσθητες ηλικίες. Ίσως επικοινωνιακά για κάποιους να είναι λάθος, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις  το τελευταίο που μας απασχολεί είναι οι εντυπώσεις».


Βράβευση ποδοσφαιριστή


Επίσης από την ΕΠΣΗΠ ανακοινώθηκε η βράβευση του ποδοσφαιριστή – μαθητή Χρήστου Μάντζιου. Η ανακοίνωση αναφέρει και τα εξής:  «Η  Επιτροπή  των  Ενωσιακών  Ομάδων  εξαίρει  και  επιβραβεύει  την  προσπάθεια  και  τον  χαρακτήρα  του  νεαρού  ποδοσφαιριστή  της  ομάδας  Νέων  της  Ενώσεως  Μάντζιου  Χρήστου,  προσφέροντάς  του  την  Υποτροφία  για  δωρεάν  φοίτηση  ενός  έτους  από  τα  φροντιστήρια  ξένων  γλωσσών  Lexis».