Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Κ-15: Άνοιξε με νίκη την αυλαία μέσα στην Κέρκυρα

Με νίκη άνοιξε την αυλαία στην Κέρκυρα η ομάδα νέων Κ-15 του ΠΑΣ


Με το….δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα νέων Κ-15 του ΠΑΣ καθώς σήμερα Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε 1-0 μέσα στην Κέρκυρα την αντίστοιχη ομάδα της Κασσιόπης. Ρεπορτάζ και δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:


Καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας Κ15,  νίκησε εύκολα την Α.Ο.Κ με γκολ του Μπαλαμάτσια για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της superleague

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πατσιούρας, Μέγας, Κείσογλου, Μπελάς, Μερκουριάδης, Λάγκας, Λιάσος, Παπαδόπουλος Κ. (65΄Χωραβάτης), Λιάπης, Μπαλαμάτσιας (58΄ Παπαδόπουλος Ε.), Λώλης.

Ο προπονητής της ομάδας μας Κ15, Γιώργος οικονόμου, δήλωσε στο pasgiannina.gr μετά τον αγώνα με την Α.Ο.Κ.
Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας που δώσαμε και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια τον ποδοσφαιριστών μου. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε καλύτερη  απόδοση και το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, εφόσον χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Θέλουμε βέβαια  πολύ δουλειά ακόμη, ώστε να φτάσουμε στα επίπεδα που επιθυμούμε και πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια.
Υπάρχει διάθεση απ όλους, πολύ ενδιαφέρον από την διοίκηση και   άμεση συνεργασία με τον κο Πετράκη και τους συνεργάτες του, για  να μπορέσουμε να εκπαιδεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας Κ15 Τάσος Λάγκας δήλωσε στο pasgiannina.gr


Τάσος Λάγκας: Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για το πρωτάθλημα Κ15 των ΠΑΕ στο οποίο λαμβάνει  μέρος για πρώτη φορά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις νέες υποχρεώσεις μας και να εκπαιδευτούν σωστά τα παιδιά  ώστε μέσα από αυτή την ομάδα να μπορέσει να στελεχωθεί την επόμενη σεζόν η Κ17.