Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Για το πρώτο φιλικό ετοιμάζονται στον ΠΑΣ

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ












Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται στο Καρπενήσι η προετοιμασία του ΠΑΣ με διπλές μάλιστα προπονήσεις.
Το κύριο βάρος έπεσε σε ασκήσεις τακτικής αλλά και φυσικής κατάστασης. Άλλωστε στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας περισσότερο βάρος πέφτει στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Σε φουλ ρυθμούς θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο η προετοιμασία και ενδεχομένως αύριο το απόγευμα να δοθεί ρεπό με ελεύθερο χρόνο των παικτών να περάσουν για λίγο και στην πόλη του Καρπενησίου, αφού το ξενοδοχείο είναι έξω απ’ αυτή. Το πρόγραμμα προπονήσεων ξεκινά στις 7 το πρωί, με ποικιλία ασκήσεων με καλές κλιματολογικές συνθήκες και σε μια καταπράσινη τοποθεσία με πεύκα και έλατα. Το ξενοδοχείο AVARIS που διαμένει ο ΠΑΣ διαθέτει ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου και αυτό διευκολύνει τον Γιάννη Πετράκη να κάνει ελεύθερα το πρόγραμμά του, αφού ανά πάσα στιγμή έχει χώρο για προπόνηση.

Το πρώτο φιλικό είναι με τον Λεβαδειακό για την ερχόμενη Τετάρτη αλλά δεν διευκρινίστηκε ακόμα αν γίνει στο γήπεδο του ξενοδοχείου ή στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Εκεί όπου ο ΠΑΣ αντιμετώπισε πέρσι τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο φιλικό της σαιζόν. Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και σαν πρώτο τεστ της σαιζόν είναι λογικό ανά ημίχρονο να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Άλλωστε μαζί του στο Καρπενήσι έχει 26 ποδοσφαιριστές οπότε υπάρχουν επιλογές για τα φιλικά, αφού μετά το Λεβαδειακό ανά τριήμερο θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με Πλατανιά και Πανιώνιο. Στα μεταγραφικά χτες η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση του συμβολαίου με τον 17χρονο Λαρισαίο μέσο Κώστα Καμπέρη που θα μεταπηδήσει στην ομάδα του Τυρνάβου.

Η επικαιρότητα πέρσι τέτοια μέρα


Πέρσι τέτοια μέρα (12-7-2014) μεταξύ των θεμάτων που κυριαρχούσαν στις αθλητικές στήλες του «Η.Α» ήταν και η παραχώρηση του Μάριου Οικονόμου στην Κάλλιαρι. Πιο συγκεκριμένα στον «Η.Α» της 12ης Ιουλίου 2014 γράφαμε και τα εξής: «Η Κάλιαρι ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Οικονόμου από τον ΠΑΣ. Μάλιστα φιλοξενούνται και οι πρώτες δηλώσεις του Γιαννιώτη αμυντικού που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Κάλιαρι, μια ομάδα που αποτελείται από καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο να πετύχει τους στόχους της. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό». Η εφημερίδα «Κοριέρε Ντέλο Σπορτ» στην ιστοσελίδα της ανέφερε: Είναι πλέον επίσημη η απόκτηση (του Μάριου Οικονόμου εννοείται).Εδώ και μέρες ο νεαρός Έλληνας ήταν σε συμφωνία με τους "ροσομπλού" και σήμερα, με ανακοίνωση της στο επίσημο σάιτ, η Κάλιαρι έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον Μάριο Οικονόμου. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό, που αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα , ελληνική ομάδα της Α εθνικής».