Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ποιοι κόπηκαν και ποιοι πάνε Καρπενήσι

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο Πέμπτη για το Καρπενήσι









Με 26 παίκτες στην αποστολή που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, αναχωρεί αύριο για το Καρπενήσι ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Από τους παίκτες των ομάδων νέων το βασικό στάδιο θα ακολουθήσουν οι Παππάς, Τάχιας και Πασχάλης. Ο Καμπέρης που ξεκίνησε τις προπονήσεις και από τον Ιανουάριο υπέγραψε πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο, δεν είναι στην αποστολή και θα αποτελέσει παρελθόν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Για το Καρπενήσι θα αναχωρήσει αύριο το πρωί η ομάδα μας όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο προπονητής μας Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε στην αποστολή, που θα αναχωρήσει αύριο για το Καρπενήσι, τους Βελλίδη, Σωτηρίου, Κολιοφούκα, Μιχαήλ, Ντάσιο, Τζημόπουλο, Μπέριο, Τσάβεζ, Ακόστα, Ίλιτς, Τσουκαλά, Κοροβέση, Χαρίση, Γιάκο, Σκόνδρα, Κρητικό, Ιωάννου, Στρούνα, Αυγενικού, Μουσκάι, Νάκο, Σαπαλίδη, Ηλιάδη,  και τους  Δημήτρη Παππά (τερματοφύλακας από Κ17)   Γιώργο Ταχιά ( στόπερ από Κ20) και Γιάννη Πασχάλη ( αριστερό μπακ-χαφ, από Κ20)
* Το ΠΕΑΚΙ πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση και το  πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε προληπτικά ο Αυγενικού, που αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο ποδοσφαιριστής της Κ20, Πανταζής.

*Για αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση στο Καρπενήσι.