Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Σύμφωνα με το Goal ο ΠΑΣ παίρνει δωράκι από Ντε Βινσέντι!

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛΣύμφωνα με σημερινό (Πέμπτη) δημοσίευμα της εφημερίδας Goal News ο ΠΑΣ στη συμφωνία που έκανε με τον Ολυμπιακό έχει δικαίωμα να πάρει το 25% του μεταγραφικού τιμήματος σε περίπτωση μεταπώλησης του Τόμας Ντε Βινσέντι.
Και το ρεπορτάζ της εφημερίδας προσθέτει ότι με την πώληση του Αργεντινού μέσου από τον Ολυμπιακό στο ΑΠΟΕΛ ο ΠΑΣ δικαιούται ποσό 100.000 ευρώ. Αν είναι έτσι όπως τα λέει η έγκριτη εφημερίδα, άλλο ένα καλό δωράκι καλοκαιριάτικα έκατσε για τον «Άγιαξ» εκεί που δεν το περίμενε για να βγάλει μια χαρά τα έξοδα και την προετοιμασία του καλοκαιριού. 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ gianninasports.blogspot.gr: Στο facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Αλέκος Καρύτσας έγραψε για το θέμα αυτό: «Ο Ντε Βινσέντι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με ελεύθερη μεταγραφή, εφ όσον είχε λήξει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και δεν είχε δεχθεί την πρόταση ανανέωσης που του είχε προταθεί. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ λοιπόν δεν δικαιούται χρήματα για οποιαδήποτε στο εξής μετακίνηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή».