Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Τελευταία μπάνια για ΠΑΣ, αφού αρχίζει η δουλειά

Την άλλη Δευτέρα αρχίζει η δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τώρα είναι οι τελευταίες μέρες των διακοπών


Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ





Το τελευταίο ανέμελο Σαββατοκύριακο θα περάσουν παίκτες, τεχνική ηγεσία και παράγοντες του ΠΑΣ καθώς από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν οι επιστροφές καθώς την άλλη Δευτέρα 30 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση και θα αρχίσουν ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά.
Από Τετάρτη αναμένεται στα Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του για να δουν τις εγκαταστάσεις και την κατάσταση των γηπέδων που θα γίνουν οι πρώτες προπονήσεις, αφού στις 8 Ιουλίου θα γίνει η αναχώρηση για το Καρπενήσι. Ίσως ο Κρητικός τεχνικός να πάει κάποια στιγμή και στο Καρπενήσι για να δει τους χώρους, αφού πέρσι δεν ήταν αυτός στην τεχνική ηγεσία, αλλά επειδή ο ΠΑΣ θα διαμείνει στο ίδιο ξενοδοχείο τον διαβεβαίωσαν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος και οι παίκτες ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές, τόσο κλιματολογικά όσο και από εγκαταστάσεις.

Μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία ίσως ανακοινωθούν οι μεταγραφές του Ηλιάδη από την Ένωση Αποστόλου Παύλου Ημαθίας και του Σταμάτη Σαπαλίδη των Τραχώνων που φέρεται να είναι κλεισμένος. Στη συνέχεια ξεκινώντας η προετοιμασία με τους υπάρχοντες παίκτες στην πορεία θα γίνουν και οι προσθήκες. Παράλληλα επειδή στα γραφεία της ΠΑΕ αλλά και μεμονωμένα υπάρχουν πολλά αιτήματα από παίκτες που θέλουν να δοκιμαστούν, ίσως να γίνουν δοκιμές παικτών και να μη κλείσουν πόρτες. Αλλά θα είναι σε περιορισμένο αριθμό, αφού από τις 20 Ιουλίου και μετά θα ξεκινήσουν προετοιμασία και οι ομάδες νέων Κ-20 και Κ-17. Ενδεχομένως να λειτουργήσει και η Κ-15 με προπονητή τον παλιό ποδοσφαιριστή Γιώργο Οικονόμου. Τα επίσημα φιλικά που ανακοινώθηκε προ τριημέρου είναι με Λεβαδρειακό, Πλατανιά, Πανιώνιο (στο Καρπενήσι), Παναιτωλικό, Βέροια, Κέρκυρα αφότου γυρίσει η αποστολή στα Γιάννινα και ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας. 

Σε κάποια εμβόλιμη ημερομηνία θα γίνει και ένα φιλικό με την Αναγέννηση Άρτας που επέστρεψε στη Γ’ Εθνική και αυτό είναι μια προσωπική δέσμευση του Γιώργου Χριστοβασίλη στους παράγοντες της  γειτονικής πόλης. Στο φιλικό αυτό θα δοθεί και πανηγυρικός τόνος για να γιορταστεί επίσημα η επιστροφή στη Γ’ Εθνική της ιστορικής Αναγέννησης. Ο ΠΑΣ που θέλει να έχει αδελφικές σχέσεις με όλες τις ομάδες της Ηπείρου και της ευρύτερης περιφέρειας και πολλές φορές έχει πάει «τιμής ένεκεν» για φιλικά σε Θεσπρωτία, Πρέβεζα και τώρα που η Αναγέννηση ζωντάνεψε ποδοσφαιρικά θα πάει και στην Άρτα. Για το Σαββατοκύριακο δεν φαίνεται κάτι στους ορίζοντες και μάλλον το διήμερο αυτό θα είναι για τα…. μπάνια του λαού. Για τα μεταγραφικά πολλά λέγονται, πολλά ακούγονται, δεκάδες ονόματα δημοσιοποιήθηκαν ως στόχοι του «Άγιαξ» αλλά ακόμα δεν επισημοποιήθηκε τίποτα. Σ’ αυτό δε το κομμάτι, από τη στιγμή που δεν πέφτουν υπογραφές και δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.