Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά

Σε ποιόν παίκτη να τηλεφωνεί άραγε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης



Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ







Ήσυχα πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα Γιάννινα, χωρίς να υπάρξει κάτι το νεώτερο στους μεταγραφικούς ορίζοντες του ΠΑΣ.
Ο πρόεδρος με την οικογένειά του έμεινε στην Αθήνα, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να έχει τηλεφωνικές επαφές με τους συνεργάτες του και με τον Γιάννη Πετράκη, καθώς απέμειναν 20 μέρες από την έναρξη της προετοιμασίας και πρέπει στο διάστημα αυτό να «τρέξουν» πολλές εξελίξεις. Κυρίως στο να γίνει η ανασυγκρότηση του έμψυχου δυναμικού. Να ξεκαθαριστεί ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν, ποιοι θα μείνουν και ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα φορέσουν την κυανόλευκη φανέλα από τις μεταγραφές. Συνεπώς από εδώ και πέρα θα πρέπει λογικά να υπάρξουν εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι και να κλειστούν συμφωνίες. Γιατί όταν ξεκινήσει η προετοιμασία, τουλάχιστον κατά 80% θα πρέπει να είναι διαμορφωμένο το ρόστερ, αν λάβουμε υπόψη μας τι γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια. Πολλά είναι τα ονόματα που φημολογούνται ως μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΣ, αλλά επί του παρόντος η μόνη συμφωνία που έγινε γνωστή είναι του 21χρονου Αντώνη Ηλιάδη από την ομάδα Ένωση Αποστόλου Παύλου της Ημαθίας, ο οποίος είχε περάσει με επιτυχία τα δοκιμαστικά τεστ.

Πάντως ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης δείχνει αποφασισμένος να ενισχύσει την ομάδα για να μη αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στη νέα σαιζόν, καθώς στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε και τα εξής: «Ο αγώνας που κάνουμε είναι πολύ δύσκολος, αλλά πιστεύω ότι εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ώστε να παραμείνουμε στη σούπερ λίγκα. Άλλωστε αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ. Πολλοί παίκτες για τρίτη και τέταρτη χρονιά είναι μαζί και αυτό προκαλεί ομοιογένεια. Με κάποιες προσθήκες, πιστεύω ότι ο ομάδα μας θα σταθεί καλά και στην νέα χρονιά, η οποία και θα είναι πιο δύσκολη, αφού θα υποβιβαστούν τέσσερις και όχι τρεις ομάδες. Εκτός από τη διοίκηση, πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα σ' αυτές τις δύσκολες εποχές. Είναι πολύ κακό τα γήπεδα να είναι άδεια και ο κόσμος να είναι εκτός γηπέδου και το μόνο που να κάνει είναι να κατακρίνει κάθε φορά οποιαδήποτε κίνηση κάνει αυτή η ομάδα. Γι' αυτό το λόγο η πολιτική φέτος στα διαρκείας είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε, γιατί τον χρειάζεται πάρα πολύ τον κόσμο η ομάδα φέτος, ειδικά σ' αυτές τις δύσκολες εποχές». 

Όπως είπε και ο Γιώργος Χριστοβασίλης οι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας σε σχέση με προηγούμενες χρονιές είναι μειωμένες και υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι θα κινηθούν καλά οι κινήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.


Τέλος με την ανακοίνωση του Κυβερνητικού ανασχηματισμού υπήρξε μια ικανοποίηση στις τάξεις του ΠΑΣ αλλά και ευρύτερα του αθλητικού χώρου των Ιωαννίνων, γιατί υπουργός πολιτισμού (στο υπουργείο αυτό υπάγεται και ο τομέας του αθλητισμού) ανέλαβε ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας ώστε να γίνουν αθλητικά έργα και στα Γιάννινα, που εξακολουθούν να είναι με το ίδιο κλειστό γυμναστήριο που έγινε το 1976, ενώ η πόλη διπλασιάστηκε σε πληθυσμό.