Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τι λένε στον ΠΑΣ για τις μεταγραφές

Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν φέτος τα μεταγραφικά δίχτυα του ΠΑΣ! Η ομάδα έδειξε αγωνιστικά πολύ κουρασμένη και χωρίς δυναμική και φωνάζει από μακριά ότι θέλει μεταγραφές.


ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ




Στο τέλος φτάνει το πρόγραμμα προπονήσεων στον ΠΑΣ, που ξεκίνησε μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, για να καλυφθεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Την Παρασκευή θα γίνει η τελευταία προπόνηση και οι παίκτες θα φύγουν σε διακοπές, ανανεώνοντας το ραντεβού για το τέλος Ιουνίου.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου και θα γίνει στο Καρπενήσι. Μέχρι την Παρασκευή θα είναι στα Γιάννινα και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης για να κλείσει εκκρεμότητες και να ασχοληθεί με θέματα της ΠΑΕ. Ασφαλώς θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Πετράκη για τον σχεδιασμό της νέας σαιζόν. Στον ΠΑΣ δεν βιάζονται τα κλείσουν από τώρα μεταγραφικά ζητήματα, τονίζοντας ότι είναι νωρίς για μεταγραφές, τη στιγμή που ακόμα δεν τελείωσαν οι προπονήσεις για τη σαιζόν που φεύγει. Επειδή υπάρχει και περιορισμός μεταγραφών το κομμάτι αυτό θέλει χρόνο για ψάξιμο ώστε οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και να είναι πολύτιμοι. Ειδικά οι τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών θα πρέπει να είναι επιλεγμένες και αρκετά ψαγμένες τονίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ που προσθέτουν ότι υπάρχει χρόνος για τέτοιου είδους ζητήματα. 

Ο τελευταίος καιρός ήταν αφιερωμένος στα τμήματα υποδομής και στις δοκιμές νέων παικτών που έδειξαν ενδιαφέρον να ενταχτούν την κυανόλευκη οικογένεια. Αρχικά από τις ομάδες νέων και στη συνέχεια στην ΠΑΕ. Ήταν δε πολύ τιμητικό για τον ΠΑΣ που ήρθαν στα Γιάννινα να δοκιμαστούν παιδιά από τη Χαλκιδική μέχρι την Καλαμάτα. Ακόμα και χτες το απόγευμα γινόταν δοκιμές. Σε δεύτερη φάση και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες δεν θα είναι στο ρόστερ για τη νέα σαιζόν και από τον άλλο μήνα θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του «Άγιαξ» εξελίξεις στα μεταγραφικά. Σίγουρα υπάρχουν προτάσεις για παίκτες, ο Πετράκης έχει μια εικόνα από το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν θα γίνουν από τώρα βιαστικές κινήσεις και όπως λέγεται θα χρειαστεί πολύ ψάξιμο. 

Το ευχάριστο για τον ΠΑΣ είναι ότι φέτος έχει τον ίδιο προπονητή να σχεδιάσει τη νέα σαιζόν, δεν έχει άλλες εκκρεμότητες όπου πέρσι τέτοιο καιρό που έτρεχε στο CAS επειδή του απαγόρευσαν να παίξει στην Ευρώπη και κανείς δεν ήξερε τι θα γίνει και πως θα γίνει ο σχεδιασμός. Τώρα το μόνο εμπόδιο είναι ο περιορισμός μεταγραφών λόγω μη αδειοδότησης αλλά επειδή δεν λήγουν πολλά συμβόλαια και οι ελλείψεις είναι συγκεκριμένες, μπορεί να ξεπεραστεί και το πρόβλημα αυτό, με την σωστή επιλογή και των νέων παικτών που θα είναι κάτω των 24 ετών. 

Ο Νίκος Τσουμάνης που έκανε χτες προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον Άρη, αν τελικά την κερδίσει, είναι ένας από τους στόχους του ΠΑΣ, αφού είναι Γιαννιώτης και κάτω των 24 ετών. Οι παίκτες από το Σάββατο θα φύγουν για  να περάσουν κάποιες μέρες ανέμελες και να γεμίσουν μπαταρίες, αλλά ο Πετράκης και οι συνεργάτες το έχουν μπροστά τους πολλή δουλειά. Τέλος σήμερα στις 6 με 8 το απόγευμα οι παίκτες του ΠΑΣ θα είναι σε πολυκατάστημα της περιοχής για να φωτογραφηθούν και να μοιράσουν αυτόγραφα σε φίλους της ομάδας.