Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Πρεμιέρα στα μπαράζ Ανατολή - Φλαμούλι 0-0

Ανατολή Ιωαννίνων - Φλαμούλι Τρικάλων 0-0 (ΦΩΤΟ super-fm.gr)








Με λευκή ισοπαλία 0-0 σφραγίστηκε η σημερινή αναμέτρηση του Α. Ο. Ανατολής με τον Α. Ο. Φλαμουλίου Τρικάλων, στην 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Σαν πρεμιέρα επόμενο ήταν να υπάρχει άγχος και από τις δύο ομάδες, περισσότερο για τον Α. Ο. Ανατολής που μετά από πολλά χρόνια συμμετέχει σ’ αυτή τη διαδικασία για ένα σκαλί παραπάνω. Οι παλιότεροι θα θυμούνται τους αγώνες που έδινε στη δεκαετία του ’70 και 80’ στο λεγόμενο τότε «ειδικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα», στο οποίο συμμετείχαν πάλι πρωταθλητές Ενώσεων για την άνοδο στη Β’ Εθνική, αφού τότε δεν υπήρχε Γ’ Εθνική και είχε άλλη δομή το ποδόσφαιρο. 
Η Ανατολή στάθηκε άτυχη στο 11’ όταν κέρδισε πέναλτι στο 11’ με τον Μπούρμπο ενώ το Φλαμούλι στο 68’ είχε δοκάρι με τον Α. Τσούκα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρούσσος Μπεκερτζής (Πρέβεζας).

Α. Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Νίκος Γκούρας): Γιαννούσης, Τσακανίκας, Γκαρτζονίκας, Λισγάρας, Οικονόμου, Μπίζιος, Τσιούρης, Ζήσης (64' Μούλιας), Μώκος, Μπούρμπος (83' Λώλος), Ναυρόζογλου (72' Μπιστιόλης).

Α. Ο. ΦΛΑΜΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Τάκης Ρούσσας): Ντάσκας, Χατζηνικόλας, Σαμαράς, Μάλιαρης, Ρούμπος, Μπασιάκας, Χοντζάι (82' Τσώνας), Τσιούκας Αδρ., Τσιούκας Ε., Ντούβλης (92' Σταματούκος), Καραίσκος (84' Γκαντιάς).
-Στον άλλο αγώνα του ομίλου Α. Ο. Συναράδων Κέρκυρας – Δόξα Γραδικίου Θεσπρωτίας 2-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 1 αγώνα)
Α. Ο. Συναράδων Κέρκυρας 3
Α. Ο. Ανατολής 1
Α. Ο. Φλαμουλίου 1
Δόξα Γαρδικίου 0


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η)
Τετάρτη 14-5-2014
Ώρα 17:00
Α. Ο. Φλαμουλίου – Α. Ο. Συναράδων
Δόξα Γαρδικίου – Ανατολή Ιωαννίνων