Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Φουλάρει τις μηχανές ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου". Εντάξει και ο Τζημόπουλος

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ


Φουλάρει τις μηχανές του ο ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Από σήμερα μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων και ο Θέμης Τζημόπουλος και έτσι θα είναι στη διάθεση του Πετράκη για το κρίσιμο ματς της Κυριακής.
Έτσι μοναδικός απόντας θα είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Χαλκιαδάκης. Το πρωί του Σαββάτου θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ο ΠΑΣ δούλεψε αθόρυβα αυτή την εβδομάδα, μακριά από τον θόρυβο που υπάρχει γύρω από το παιχνίδι αυτό, καθώς παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Περισσότερο καίγεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη θέση, αλλά και ο ΠΑΣ θα τα δώσει όλα για τη νίκη, παίζοντας, όπως κάνει πάντα, για τους στόχους που έχει σαν ομάδα και τον κόσμο του, αφού με τρίποντο μπαίνει πάλι σε τροχιά διεκδίκησης της πέμπτης θέσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Ολοκληρώθηκε και σήμερα η προπόνηση της ομάδας μας στο ΠΕΑΚΙ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο, ασκήσεις αμυντικής τακτικής και κατοχής μπάλας. Κανονικά μπήκε στο πρόγραμμα της προπόνησης και ο Τζημόπουλος, διαθέσιμος και αυτός πλέον στο τεχνικό team. Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας αύριο στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ.