Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο Νίκος Τσουμάνης παραμένει στόχος του ΠΑΣ

Παραμένει μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ ο Νίκος Τσουμάνης. Ωστόσο θα είχε ενδιαφέρον να μιλήσει γιατί δεν τον κράτησαν το καλοκαίρι του 2012 όταν μόνος του ζήτησε να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα, πριν πάει σε Κέρκυρα και Άρη







Ήρεμα περνά το εκλογικό Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι παίκτες από χτες Παρασκευή είναι σε άδεια. Όπως είναι γνωστό το ραντεβού για τη νέα αγωνιστική σαιζόν θα είναι στις 23 Ιουνίου, όπου θα γίνουν οι καθιερωμένες εξετάσεις με τα εργομετρικά και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.
Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει και φέτος στο Καρπενήσι, όπως και πέρσι. Οι ξένοι παίκτες ετοίμασαν βαλίτσες για τις πατρίδες τους (Ίλιτς στη Σερβία, Τσάβεζ Αργεντινή, Ακόστα Ισπανία, Λίλα, Βίλα Αλβανία, Σονγκό Γαλλία, Κίτσου Ρουμανία). Οι Έλληνες όσοι είναι από άλλες περιοχές έφυγαν για τους τόπους καταγωγής των, αφού θα πρέπει να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Στα Γιάννινα έμειναν μόνο οι ντόπιοι παίκτες του «Άγιαξ».

Συνάντηση με τον Γιώργο Χριστοβασίλη είχε και ο προπονητής Γιάννης Πετράκης όπου συζήτησαν τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σαιζόν και τις ανακατατάξεις που θα σημειωθούν στο έμψυχο δυναμικό, αφού υποχρεωτικά θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες. Περισσότερα στον τομέα αυτό θα φανούν τις επόμενες μέρες. Ο Νίκος Τσουμάνης είναι πάντα ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΣ περιμένοντας πρώρα την απόφαση της προσφυγής που κατέθεσε για να μείνει ελεύθερος από τον Άρη.

Επίσης επειδή πολλά ακούγονται για μεταγραφικές προτάσεις άλλων ομάδων για τους Κοροβέση, Βελλίδη, Κρητικό, Ίλιτς, αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σαιζόν. Αν πραγματικά υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες τότε είναι λογικό πριν αρχίσουν οι προπονήσεις για τη νέα περίοδο να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.

Ξεπέρασε τα εσκαμμένα η ΕΠΟ


Σε ότι έχει σχέση με την πρόταση-πρόσκληση της ΕΠΟ προς την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για να δώσει εγγράφως την άδειά της για να ανοίξει ο φάκελος που κατατέθηκε στην επιτροπή αδειοδοτήσεων και δεν εγκρίθηκε, από την Γιανιώτικη ΠΑΕ δεν υπήρξε χτες κάποια αντίδραση ή σχολιασμός. Ωστόσο έκανε εντύπωση το γεγονός της ανακοίνωσης από την ΕΠΟ, αφού δεν συνηθίζεται να υπάρχουν αντιπαραθέσεις της Ομοσπονδίας με ομάδες και εδώ η ΕΠΟ ασφαλώς ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Ίσως μετά τις εκλογές, να υπάρξει μια συνολική τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Χριστοβασίλη για το θέμα της αδειοδότησης και για άλλα καυτά ζητήματα, καθώς λέγεται από την ΠΑΕ ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να ακουστεί και η φωνή της ομάδας προς ενημέρωση των φιλάθλων της.