Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Οι Γιαννιώτες ρέφερι, βοηθοί, παρατηρητές σε Α’ και Β’ Εθνική

Παραμένει στη Σούπερ Λιγκ ο εξελίξιμος Γιαννιώτης ρέφερι Σπύρος Ζαμπαλάς

Τους νέους πίνακες διαιτησίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ανακοίνωσε η ΚΕΔ και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Η ΚΕΔ και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κοινοποίησαν τους νέους πίνακες διαιτησίας από τους οποίους έμειναν αρκετά γνωστά ονόματα εκτός Super League.

Συγκεκριμένα εκτός της μεγάλης κατηγορίας έμειναν οι Κοτσάνης (Δράμας), Βρέσκας (Πιερίας), Βάτσιος (Δ. Αττικής), Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Tσαγκαράκης (Χανίων), Μαλούτας (Ημαθίας), Κουκούλας (Λέσβου).

Στους πίνακες της Σούπερ Λίγκας παρέμεινε ο Σπύρος Ζαμπαλάς του συνδέσμου Ηπείρου.

Στους πίνακες διαιτητών Β’ Εθνικής είναι τρεις Γιαννιώτες ρέφερι μέλη του τοπικού συνδέσμου και συγκεκριμένα οι Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, Κωνσταντίνος Μπούμπας, Γεώργιος Τάσης.

ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΒΟΗΘΟΙ

Επίσης ανακοινώθηκαν και οι πίνακες των βοηθών διαιτητών (επόπτες γραμμών). Στους πίνακες της Σούπερ Λίγκας είναι από τα Γιάννινα οι Θεόφιλος Μωϋσιάδης, Αθανάσιος Θανασιάς, Αθανάσιος Κόλλιας. Στους πίνακες βοηθών Β’ Εθνικής από τα Γιάννινα είναι οι Λάμπρος Διαμάντης και Κωνσταντίνος Λιόντος.

ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Στην Σούπερ Λίγκα (Α’ Εθνική) παραμένει παρατηρητής διαιτησίας ο Κωνσταντίνος – Αίαντας Δάλλας, όπως και ο Δημήτρης Κύρκος, που ανήκει στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Στη Β’ Εθνική δεν υπάρχει κανείς παρατηρητής διαιτησίας από τα Γιάννινα.