Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Χωρίς τον Σιόντη ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο

Δεν θα αγωνιστεί αύριο στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Στέφανος Σιόντης


Χωρίς τον αρχηγό Στέφανο Σιόντη θα ταξιδέψει σήμερα για το Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο στις 19.30 θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική. Υπήρχαν λιγοστές ελπίδες να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που εξανεμίστηκαν χθες, καθώς δεν μπόρεσε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Έτσι ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ώστε να είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια, καθώς θα είναι πάλι επιβαρυμμένο το αγωνιστικό πρόγραμμα, αφού μεσοβδόμαδα υπάρχει και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στα Γιάννινα. Ο Σιόντης είναι η μοναδική απουσία για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στην αυριανή αναμέτρηση. Είναι από τα λίγα παιχνίδια που ο Αργύρης Γιαννίκης έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του και αυτό του προκαλεί έναν ευχάριστο…πονοκέφαλο στην επιλογή της ενδεκάδας. Γιατί με τις αλλαγές που έγιναν στα τελευταία παιχνίδια, λόγω τραυματισμών, τιμωριών και προφύλαξης κάποιων παικτών, φάνηκαν χρήσιμοι και παίκτες που δεν είναι βασικοί, αλλά όταν κλήθηκαν στην ενεργό δράση τα πήγαν πολύ καλά, όπως οι Λιάσος, Νάουμετς, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Μπένερ και άλλοι. 

Όπως τονίσαμε και χθες, δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα από την δομή της ομάδας που κέρδισε την περασμένη Τετάρτη με σκορ 3-2 τον Ατρόμητο στο Πιεριστέρι. Λιγοστές θα είναι οι αλλαγές που θα επιχειρήσει ο Αργύρης Γιαννίκης, που στη χθεσινή προπόνηση δεν αποκάλυψε τα χαρτιά του για το ως θα αντιμετωπίσει αύριο τον Παναιτωλικό. Ασφαλώς θα παίξει με τη γνωστή διάταξη 4-4-2 με στόχο τη νίκη, για να απομακρυνθεί από τις τρεις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.