Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Μένει ο Ντουρουντός, θα ξεκαθαρίσει και με τους υπόλοιπους

Παραμένει στον ΠΑΣ ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός


Στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο γυμναστής Γιάννης  Ντουρουντός. Η συνεργασία επισημοποιήθηκε σήμερα με ανακοίνωση της τοπικής ΠΑΕ. Αναμένεται να προσληφθεί προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ για τη θέση του βοηθού, αν δεν φέρει ο Ηρακλής Μεταξάς δικό του συνεργάτη, τότε θα είναι πάλι ο Νίκος Μπαδήμας. Στο τεχνικό τιμ τα τελευταία χρόνια ανήκε ως αναλυτής και ο Νίκος Γκορτζής, που πιθανόν να συνεχίσει και αυτός με τον νέο προπονητή. Ο κ. Μεταξάς, προχθές Πέμπτη, έκανε ταξίδι αστραπή στα Γιάννινα, είδε για λίγο τις εγκαταστάσεις στο στάδιο "Ζωσιμάδες" και στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια αναχώρησε για Θεσσαλονίκη. Μετά τις 20 Ιουνίου θα έρθει για οριστική εγκατάσταση στα Γιάννινα, καθώς θα ξεκινήσει και η προετοιμασία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι δηλώσεις του κ. Ντουρουντού

Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Ιωάννη Ντουρουντό.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο κ. Ντουρουντός δήλωσε στο pasgiannina.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το έργο μου στην ιστορική ομάδα του ΠΑΣ. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να συνεχίσουμε την πορεία μας και να πετύχουμε ακόμα υψηλότερους στόχους.”