Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Γιαννίκης: Δεν θα ζητήσουμε και συγγνώμη επειδή βάζουμε πρώτοι γκολ!

Ο Γιαννίκης με τους συνεργάτες του Νίκο Μπαδήμα και Γιάννη Ντουρουντό


Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις στη NOVA δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ήταν δύσκολη για εμάς η προετοιμασία του αγώνα λόγω των τραυματισμών που είχαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες, όπου ειδικά στο α’ ημίχρονο είχαν πολύ καλά έλεγχο του παιχνιδιού.

Δεν είχαμε τις τεράστιες φάσεις, αν εξαιρέσουμε αυτή που απέκρουσε ο αμυντικός της Λαμίας στη γραμμή, αλλά δεν κινδυνέψαμε, οι παίκτες έπαιξαν έξυπνα. Συγχαρητήρια, πήραμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε».

σε ερώτηση ότι ο ΠΑΣ αυτή τη φορά κέρδισε αφού προηγήθηκε και δεν του έγινε ανατροπή όπως σε άλλα παιχνίδια, ανέφερε: «Εντάξει, αυτό το ακούω συχνά. Δεν παίζουμε μόνο εμείς αλλά παίζει ο αντίπαλος, παίξαμε με μεγάλες ομάδες. Δεν θα πούμε συγγνώμη γιατί είμαστε καλά προετοιμασμένοι και προηγούμαστε κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Αυτά είναι εμπειρικά στοιχεία που θα τα αποκτήσει η ομάδα».
σε άλλη ερώτηση για το τι άλλαξε προς το καλύτερο δήλωσε: «Το ματς αυτό ήταν δύσκολο στη διαχείριση γιατί σε προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε αποτελέσματα παρά τις καλές εμφανίσεις. Είχαμε τραυματισμούς. Παρόλα αυτά, τακτικά είχαμε πολύ καλό παιχνίδι και αυτή είναι η εξέλιξη και βελτίωση».