Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Κρούση στον ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση του Ν. Μιχαήλ


Πολλές εξελίξεις αναμένονται στον ΠΑΣ Γιάννινα 


Μπορεί στον ΠΑΣ να μη αποδέχονται ως τετελεσμένο γεγονός τον υποβιβασμό της ομάδας, με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη να δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά κατά του σχεδίου της αναδιάρθρωσης, υποστηρίζοντας ότι βάσει του ΚΑΠ θα πρέπει να ισχύσει από την μεθεπόμενη σεζόν 2020-21, αλλά στην ομάδα ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.
Μετά τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και τον μέσο Ευριπίδη Γιάκο, παρελθόν αποτελεί από χθες και οι Μάρκος Βελλίδης. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Στέφανο Αθανασιάδη, που συζητούν τη λύση του συμβολαίου.

Ο Βελλίδης στα μέσα τη σεζόν έχασε τη θέση βασικού από τον νεαρό Νεόφυτο Μιχαήλ, ενώ ο Αθανασιάδης που αποκτήθηκε ως «αντι-Κόντε» δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ο 32χρονος γκολκίπερ που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2013 από τον Άρη, μετά από 129 συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ, αποχαιρέτησε τον κόσμο τονίζοντας τα εξής: «Ερχόμενος στην ομάδα είχα πει πως είναι μεγάλη τιμή να αγωνιστώ στον ΠΑΣ. Μετά από 12.750 λεπτά κάτω από την εστία του, έχω να δηλώσω πως η τιμή ήταν τεράστια για μένα. Αγωνίστηκα σε μια ομάδα με εκπληκτικό κοινό που πάντα στεκόταν δίπλα μας. Νιώθω περήφανος που ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που αγαπάτε με ανιδιοτέλεια αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την ψυχή μου». 

Παρελθόν θα αποτελέσουν τις επόμενες ημέρες και άλλοι παίκτες, αφού στόχος είναι να υπάρξει ανανέωση του δυναμικού και νέος αέρας στα αποδυτήρια, για να χτιστεί μια νέα ποιοτική ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. Ο Μάνος θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αφού ήταν δανεικός, ενώ θα γίνει προσπάθεια να ανανεώσει το συμβόλαιο ο Κάργας που ήταν μια πολύ σημαντική μεταγραφή του Ιανουαρίου. Στις προθέσεις είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τους Κριζμάν, Κάστρο, Σεργκελασβίλι, κάνοντας πρόταση και στον ΑΠΟΕΛ να μείνει δανεικός για ακόμη ένα χρόνο ο νεαρός γκολκίπερ Νεόφυτος Μιχαήλ, που έκανε καλές εμφανίσεις. Πρόταση επέκτασης της συνεργασίας που λήγει το 2020 έγινε και στον Μπουκουβάλα, που θα απαντήσει εντός των ημερών.