Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Το 2020 να πάρουμε τη θέση που μας αρμόζει


Γενική άποψη του ΠΕΑΚΙ με τη λίμνη στο βάθος. Εκεί έγινε σήμερα η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ


Σήμερα έγινε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ για το 2019. Η αυλαία του χρόνου που μας αποχαιρετά κλείνει βρίσκοντας τον «Άγιαξ» στην πρώτη θέση και με προοπτικές να επιστρέψει πάλι στην Α’ Εθνική.
Αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα οι Καρτάλης, Νικολιάς, Γροσδάνης και Ελευθεριάδης, καθώς σήμερα έβγαλαν ένα κομμάτι από το πρόγραμμα της προπόνησης. Οι Ζιούλης, Νάουμετς έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και πρόγραμμα αποκατάστασης ο Λάσα Σεργκελασβίλι. Ο ΠΑΣ την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιανουαρίου και ώρα 14.45 θα αντιμετωπίσει στη Λάρισα τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Την τελευταία προπόνηση για το 2019 ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές μας σήμερα στο ΠΕΑΚΙ, με τους Καρτάλη, Νικολιά, Γροσδάνη και Ελευθεριάδη να ολοκληρώνουν κανονικά το 1ο μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και μετά να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα βρισκόμενοι όλοι στο τελικό στάδιο ενσωμάτωσης με τους υπόλοιπους. Οι Ζιούλης και Naumets είχαν εξατομικευμένο πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Lasha είχε ενδυνάμωση στο πλαίσιο της αποκατάστασης του.
Για την υπόλοιπη ομάδα είχε ασκήσεις δύναμης και αντοχής με την προθέρμανση, στη συνέχεια παιχνίδια τακτικής με τις οδηγίες του κ.Γιαννίκη και για τελείωμα διπλό σε μικρό γήπεδο.
Για αύριο πρωτοχρονιά οι ποδοσφαιριστές μας έχουν ρεπό και επιστρέφουν για δουλειά στις 02.01.2020 στο ΠΕΑΚΙ.
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 θέλει να ευχηθεί ο ερχομός του 2020 να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη και χαρά και να βρει την ομάδα μας στο τέλος της σεζόν στη θέση που της αξίζει.