Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Φιλικό με Παναιτωλικό, εσωτερική μεταγραφή ο Κάστρο!


Επιστρέφει στον ΠΑΣ ο Φάμπρι Κάστρο μετά την αποχή του τελευταίου μήνα


Νέο δυνατό τεστ σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στις 6.30 μ.μ. θα υποδεχτεί στο στάδιο «Ζωσιμάδες» τον Παναιτωλικό. Μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ που ξεκίνησε και νωρίτερα προετοιμασία.
Σε αυτό το τεστ, ο τεχνικός του «Άγιαξ» Αργύρης Γιαννίκης θα δει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του και αν βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που τους ζητά και τους δείχνει στις προπονήσεις. Είχε προηγηθεί το φιλικό με τη Λάρισα την περασμένη Τετάρτη στα Γιάννινα, όπου οι Θεσσαλοί κέρδισαν με σκορ 1-0.

Χθες έγινε προπόνηση μόνο το πρωί με τους γνωστούς απόντες λόγω τραυματισμού Πάντελιτς, Σεργκελασβίλι και Λεό, που κάνουν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι και σήμερα θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ με είσοδο από την θύρα 4, δωρεάν είσοδος στα παιδιά, ενώ θα ισχύουν και τα εισιτήρια διαρκείας. Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν Σκόνδρας, Κριζμάν και Πίτου Γκαρσία που ήταν εκτός αποστολής στο ματς με την ΑΕΛ. Οι δύο πρώτοι ήταν τραυματίες και αποθεραπεύτηκαν, ο τελευταίος έκανε ειδικό πρόγραμμα, καθώς είναι πρόσφατη μεταγραφή. 

Εσωτερική μεταγραφή ο Κάστρο

Στα μεταγραφικά σαν μια… εσωτερική μεταγραφή θα είναι αυτή με την επιστροφή του Φάμπρι Κάστρο. Ο Κολομβιανός μέσος έχασε την προσφυγή που είχε καταθέσει για να μείνει ελεύθερος και είναι σε συνεννόηση με την διοίκηση να επιστρέψει στον ΠΑΣ, αφού από την αρχή της προετοιμασίας δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Θα τιμωρηθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού αλλά θα ενσωματωθεί από την Τρίτη με την υπόλοιπη ομάδα, αφού για ένα διάστημα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.