Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Δεν θα γίνει το φιλικό την ερχόμενη Κυριακή (18/8) στο Αγρίνιο


Στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγώνα ΠΑΣ - Παναιτωλικός 2-0. Η ρεβάνς της Κυριακής στο Αγρίνιο ακυρώθηκε.


Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, δεν θα γίνει την Κυριακή 18 Αυγούστου στο Αγρίνιο το προγραμματισμένο από καιρό φιλικό με τον Παναιτωλικό.

Η ακύρωση του φιλικού έγινε από πλευράς Παναιτωλικού, γιατί, σύμφωνα με το πρόγραμμα των 3 πρώτων αγωνιστικών που ανακοινώθηκε σήμερα, το Σάββατο 24 Αυγούστου ξεκινά το πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ 1 και τα "καναρίνια" θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τη μέρα αυτή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν χθες στο στάδιο «Ζωσιμάδες», όπου νικητής αναδείχθηκε 2-0 ο ΠΑΣ με σκόρερ τους Κριζμάν και Παμλίδη.


Μετά την εξέλιξη αυτή θα τροποποιήσει και το πλάνο προετοιμασίας και ο τεχνικός της τοπικής ομάδας Αργύρης Γιαννίκης. Είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί άλλη ομάδα για την Κυριακή, οπότε επόμενο φιλικό είναι με τη Βέροια στις 24 Αυγούστου στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Σήμερα έγινε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Σκόνδρας, Λεό, Πάντελιτς έκαναν ατομική προπόνηση και ο Σεργκελασβίλι μετά την εγχείρηση στο γόνατο κάνει ειδική θεραπεία με ειδικές ασκήσεις.