Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Το "κάζο" με Παπαδόπουλο και ο επόμενος στόχος


Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ήρθε στα Γιάννινα για να υπογράψει αλλά αποχώρησε άπρακτος


Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το σημερινό «κάζο» όπου επρόκειτο να παρουσιαστεί το μεσημέρι ο Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά λίγες ώρες πριν από την παρουσίαση, προέκυψε διαφωνία για το οικονομικό και κάποιον όρο του συμβολαίου, με την κάθε πλευρά να λέει τα δικά της.
Η ουσία είναι ότι Χριστοβασίλης και Παπαδόπουλος συμφώνησαν προφανώς προφορικά στην Αθήνα, ήρθαν στα Γιάννινα για τις υπογραφές και την παρουσίαση και διαπίστωσαν ότι διαφωνούν! 
Ακολούθησε νέα συνάντηση στα Γιάννινα των δύο πλευρών αλλά λύση δεν βρέθηκε. Και επειδή στο ξεκίνημα της συνεργασίας προέκυψαν τέτοιου είδους προβλήματα, μάλλον είναι καλύτερα που ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκτέθηκε στην κοινή γνώμη, γιατί το όλο σκηνικό, με την επίσκεψη του προπονητή στο ΠΕΑΚΙ, το στήσιμο των δημοσιογράφων για τη συνέντευξη Τύπου και η διαφωνία πριν ανοίξουν οι κάμερες για να εμφανιστεί ο νέος προπονητής, μόνο καλό δεν κάνει για την εικόνα του ΠΑΣ. 
Ας πούμε ότι κάθε εμπόδιο σε καλό! Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις τίποτε δεν είναι απόλυτο και όλα μπορούν να ανατραπούν από τη μια μέρα στην άλλη. Αλλά στην περίπτωση με τον Παπαδόπουλο η μέρα ξεκίνησε στραβά και είναι δύσκολο να ισιώσει. Κρίμα, γιατί είναι από τους καλούς προπονητές. 
Ο Χριστοβασίλης στα 11 χρόνια που είναι πρόεδρος στον ΠΑΣ, τήρησε όλες τις συμφωνίες με τους προπονητές και κανείς δεν είχε κάτι να του προσάψει. Πως έγινε με τον Παπαδόπουλο και έγιναν όλα αυτά, το ξέρουν καλύτερα οι ίδιοι. Βέβαια η κάθε πλευρά θα λέει ότι της συμφέρει, αλλά από τη στιγμή που η επικείμενη συνεργασία δεν ολοκληρώθηκε, δεν χρειάζεται να αναλωθούμε περισσότερο για το θέμα αυτό. Ο ΠΑΣ θα ψάξει για άλλον προπονητή. Το ποιος θα είναι θα το μάθουμε σύντομα. Όλοι οι ελεύθεροι προπονητές, είναι εν δυνάμει και υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτό που θα επιδιώξει ο Χριστοβασίλης, είναι να πάρει νέον και φιλόδοξο προπονητή που θα δουλέψει για πρώτη φορά στα Γιάννινα.