Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Με VAR ο ΠΑΣ θα είχε τουλάχιστον 32 βαθμούς!

Την απουσία VAR στα ελληνικά γήπεδα, πλήρωσε φέτος πολύ ακριβά ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Οι αδικίες που υπέστη φέτος η τοπική ομάδα από τη διαιτησία, δεν πρόκειται να σβήσει από τη μνήμη των φιλάθλων.
Θέση του ΠΑΣ και των τοπικών φορέων, όπως διατυπώθηκε σε σύσκεψη που έγινε προ ημερών στο Δημαρχείο, είναι να εφαρμοστεί η αναδιάρθρωση όταν τοποθετηθούν συσκευές VAR στα γήπεδα, όπου οι διαιτητές μπορούν να ξαναδούν τις φάσεις πριν αποφασίσουν, όπως προβλέπει και η συμφωνία που έγινε το περασμένο καλοκαίρι με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Τη θέση αυτή θα μεταφέρουν σε όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου, αφού ο ΠΑΣ πλήρωσε πολύ ακριβά τα λάθη των διαιτητών, ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο. Όπως υποστηρίζουν οι Γιαννιώτες, αν υπήρχε VAR ο ΠΑΣ θα κέρδισε και τις δύο ομάδες και σήμερα θα είχε 32 και όχι 27 βαθμούς.

ΜΙΚΡΗ ΑΔΕΙΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουν άλλη επιλογή, από το να ετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τη νίκη στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή του Θωμά, διεκδικώντας το δικαίωμα στην ελπίδα. Όπως είναι γνωστό, μόνο με νίκη επί του ΠΑΟΚ και ήττα του ΟΦΗ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο γλυτώνει ο ΠΑΣ τον απευθείας υποβιβασμό και πάει στα μπαράζ. Γι’ αυτό και οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά και φέτος θα είναι η πιο μικρή Πασχαλινή άδεια που θα δοθεί στους παίκτες. Προπόνηση θα κάνουν και τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ θα γυρίσουν πάλι στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι συστάσεις προς τους παίκτες είναι να μη ξεφύγουν από την αθλητική ζωή, παρασυρόμενοι από τον οβελία και την Πασχαλινή διασκέδαση, αλλά να προσέξουν πολύ ώστε από Δευτέρα να είναι έτοιμοι στις επάλξεις.

ΣΤΟΠ ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ


Επίσης τους συνέστησαν να μη δίνουν σημασία στη μεταγραφολογία που ξεκίνησε σχετικά με αποχωρήσεις παικτών από τον ΠΑΣ, αφού το μυαλό είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ότι εξελίξεις θα υπάρξουν, θα είναι μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Πετράκης σήμερα θα «κατασκοπεύει» τηλεοπτικά τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου που θα δώσει στην Τρίπολη με τον Αστέρα.