Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Π. Βασιλάκης: Έχει δίκαιο που φωνάζει ο ΠΑΣ


Ο Περικλής Βασιλάκης βάζει τα πράγματα στη θέση τους για τη διαιτησία


Δεν κόπασαν οι διαμαρτυρίες στα Γιάννινα για τις άσχημες διαιτησίες που αντιμετώπισε ο ΠΑΣ στα δύο τελευταία παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο.
Σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης, σε δηλώσεις στην τοπική εφημερίδα «Ηπειρωτικός Αγών» τόνισε τα εξής: «Είδα με πολύ προσοχή το βίντεο και φαίνεται καθαρά ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση στο γκολ του ΠΑΣ που ακυρώθηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο ως οφσάιντ. Ο τελευταίος αμυντικός του Πανιωνίου κάλυπτε τον Κάργα, ο οποίος έγινε πρώτος αποδέκτης της μπάλας και την έδωσε στον σκόρερ Κριζμάν. Ήταν κανονικό γκολ και κακώς ακυρώθηκε από λάθος υπόδειξη του επόπτη».

Για το γκολ του Πανιωνίου που σημείωσε με το χέρι ο Σπιριντόνοβιτς, ο Περικλής Βασιλάκης τόνισε: «Το γκολ ασφαλώς έπρεπε να ακυρωθεί, γιατί σημειώθηκε με αντικανονικό τρόπο. Ο παίκτης του Πανιωνίου κούνησε το χέρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αν δεν το είδε ο διαιτητής, έπρεπε να του το πει ο επόπτης. Και στην περίπτωση αυτή αδικήθηκε ο ΠΑΣ, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Κριζμάν».