Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ουζουνίδης: Τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Ανδρέα Δημάτο


Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΣ πως η κριτική αφορά στην εικόνα της ομάδας και όχι προσωπικά στον ίδιο, εξηγώντας πως θεωρεί φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα των παικτών του λόγω των αλλαγών στο ρόστερ! 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης: 


"Για την πίεση και την αναστάτωση που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, ήταν κατά τη γνώμη μου κάτι φυσιολογικό λόγω των αποτελεσμάτων. Βέβαια δεν ήταν τόσο τα αποτελέσματα όσο η εικόνα μας. Για κάποιους μπορεί να μην ήταν φυσιολογικό αλλά για μένα ήταν φυσιολογικό λόγω των πολλών αλλαγών" ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, 

ο οποίος για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε: "Ήταν πολύ καλή η αντίδραση που βγάλανε τα παιδιά, παίξαμε σωστά γρήγορα και βγάλαμε την ποιότητα που είχαμε και όταν συμβαίνουν αυτά μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Και οι ποδοσφαιριστές είναι παιδιά, θέλουν να παίζουν καλά και ελπίζω το αποτέλεσμα αυτό να αποτελέσει την αρχή για να επαναφέρουμε τα καλά διαστήματα στη σεζόν". 

Σε ότι έχει να κάνει με το 3-5-2 είπε: "Το σχήμα είναι ανάλογα με τους παίκτες που έχουμε. Περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι ακριβώς το υλικό μας και αναλόγως θα προσαρμόσουμε την ομάδα. Με την τριάδα στην άμυνα σήμερα πήραμε αυτά που περιμέναμε ότι θα πάρουμε". 

Στην ερώτηση για το αν η χθεσινή νίκη αποτέλεσε απάντηση στους επικριτές του, ο Ουζουνίδης τόνισε: "Δεν θα έλεγα ότι θα υπάρχουν επικριτές προς εμένα. Νομίζω ότι απλά δεν τους άρεσε αυτό που έβλεπαν. Δεν υπάρχει θέμα απαντήσεων. Είναι πολύ σημαντικό πώς ανταποκρίνεσαι στις δύσκολες στιγμές. Εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα που φέτος ξεκινήσαμε καλά και στην πορεία δεν ήμασταν το ίδιο καλοί. Για πολλούς αυτό δεν ήταν φυσιολογικό. Για μένα ήταν. Όταν αλλάζει για παράδειγμα η μεσαία γραμμή και τα πρόσωπα, είναι λογικό για εμένα να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα."

"Είναι ένας παίκτης που έπαιζε όλα τα ματς, είχε να κάνει προπονήσεις από τις 20 Δεκεμβρίου. Έχουμε μιλήσει μαζί του, είπαμε να τον βάλουμε σιγά-σιγά και όχι απότομα. Δεν νομίζω ότι θα πάρει καιρό η ένταξή του στην ομάδα γιατί μιλάμε για ένα παιδί που έχει συνηθίσει να παίζει συνέχεια παιχνίδια" ήταν το σχόλιο του τεχνικού της ΑΕΚ για τον Τσόσιτς.