Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Σε κλειστό γήπεδο η προπόνηση του ΠΑΣ


Από αριστερά Μιχαήλ Ν, Κάστρο, Κλάους, Μιχαήλ Αλ, Λουκίνας, Μπουκουβάλας, Πήλιος σε ένα στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση


Λόγω του χιονιού που κάλυψε όλα τα γήπεδα του ΠΕΑΚΙ, η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ έγινε σε κλειστό γήπεδο με πλαστικό τάπητα μικρών διαστάσεων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο που θα γίνει την Τρίτη στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Απουσίασαν οι Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Περιστερίδης, Βελλίδης. Ειδικό πρόγραμμα κάνει τον τελευταίο καιρό και ο Λεό, μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας εξαιτίας του χιονιά μεταφέρθηκε στο κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου Soccer World Ioannina, για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές μας να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους.
Για σήμερα λοιπόν το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια διπλά παιχνίδια μεταφοράς μπάλας και κυκλοφορίας. Απόντες από τη σημερινή προπόνηση οι Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος και οι Περιστερίδης. Βελλίδης σε ατομικά προγράμματα, ενώ σιγά σιγά ενσωματώνεται ο Leo μετά τον τραυματισμό του στην υπόλοιπη ομάδα.
Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας αύριο στις 12:00.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Soccer World Ioannina για την άψογη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του.