Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Σε λευκό τοπίο η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ

Χιονισμένη η πόλη και στο μέσον το στάδιο "Ζωσιμάδες" με το άσπρο πέπλο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΥΜΙΟΥ ΜΑΝΤΖΙΟΥ)


Σε χιονισμένο τοπίο στο ΠΕΑΚΙ έγινε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο που θα γίνει την Τρίτη και ώρα 15.00.
Μπορεί να είχε κρύο και το γήπεδο να είχε χιόνι, αλλά οι παίκτες το απόλαυσαν με τρέξιμο, ενώ είχε προηγηθεί και προπόνηση στο γυμναστήριο.

Επέστρεψε από την άδεια ο Κάστρο που έκανε κανονικά προπόνηση, ενώ από αύριο αναμένεται και ο Κούζικ από την Ουκρανία. Και οι δύο είχαν επιπλέον άδεια.
Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι τραυματίες Λεό, Τζημόπουλος, Περιστερίδης και Βιδάλ.
Στα άσπρα ντύθηκε σήμερα και το στάδιο «Ζωσιμάδες». Από το μεσημέρι και μετά το χιόνι έφυγε από πολλά σημεία και έμεινε μόνο μπροστά από τη μεγάλη σκεπαστή. Το ματς με τον Πανιώνιο την Τρίτη θα γίνει κανονικά.
Αύριο Παρασκευή η προπόνηση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Με χιόνι και αρκετό κρύο η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής. Απόντες σήμερα από την προπόνηση ο Kuzyk που συνεχίζεται η άδεια του και ο Τζημόπουλος που είχε προγραμματισμένη επίσκεψη στο γιατρό της ομάδας για τις ενοχλήσεις του στον τετρακέφαλο.
Η υπόλοιπη ομάδα είχε στο πρόγραμμα της, ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο του προπονητικού μας κέντρου και στη συνέχεια τρέξιμο και ασκήσεις ταχύτητας στο χιονισμένο γήπεδο.
Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας, αύριο στις 12 στο ΠΕΑΚΙ.