Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ισοπαλία 1-1 στο παγωμένο γήπεδο Ιωαννίνων



Μια πανοραμική άποψη του γηπέδου σε επίθεση του ΠΑΣ επί του Πανιωνίου


Με ισοπαλία 1-1 σφραγίστηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο, σε ένα μέτρο παιχνίδι σε παγωμένο γήπεδο που έγινε το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Προηγήθηκε ο ΠΑΣ στο 12΄με τον Κριζμάν και ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι στο 23’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντουρμισάι. Ο αγωνιστικός χώρος είχε παγίδες σε αρκετά σημεία και ειδικά σε μια μεγάλη ζώνη προς τη μεγάλη εξέδρα ήταν σαν παγοδρόμιο.

Ο Πετράκης άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει ΑΕΚ και έβαλε την βασική ομάδα για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή στις 18 Δεκεμβρίου.

Ο ΠΑΣ είχε στο μεγαλύτερο διάστημα την υπεροχή, αλλά δεν είχε καλά τελειώματα φάσεων και πολύ λίγες τελικές. Αλλά στην κατάσταση που ήταν το γήπεδο δεν επέτρεπε για πολλά πράγματα.

Μιχαήλ και Λίλα σε στιγμιότυπο του ισόπαλου αγώνα με τον Πανιώνιο


Ο Πανιώνιος στο 11’ έχασε καλή ευκαιρία με τον Κούρντι που σούταρε από κοντά άουτ. Αμέσως μετά, στο 12’ ο ΠΑΣ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με τον Κριζμάν σε μια οργανωμένη επίθεση. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε 1-1 στο 23’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντουρμισάι. Το πέναλτι δόθηκε ορθώς σε ανατροπή του Τσιλούλη από τον Μπουκουβάλα.  Αυτό το διάστημα ήταν και το καλύτερο του αγώνα.

Δεν υπήρξαν άλλες αξιόλογες φάσεις. Ο ΠΑΣ ζήτησε σε δύο περιπτώσεις πέναλτι αλλά είχε δίκαιο ο διαιτητής Φωτιάς που δεν έδωσε τίποτα, αφού ο Κούρντι στο 47’ βρήκε τη μπάλα και όχι το πόδι του Νικολιά και στο 91’ σε σουτ η μπάλα βρήκε το στήθος του Μίκο και όχι στο χέρι.

Ο διαιτητής Φωτιάς (Πέλλας) ήταν καλός, όπως και οι βοηθοί Κουρομπύλια (Αττικής) και Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας).

Κάπου στο 60’ ο Κούρντι πάτησε άθελά του στο γόνατο τον Νικολιά και αποχώρησε από το γήπεδο. Μακάρι να μη είναι κάτι σοβαρό για να παίξει τη Δευτέρα εναντίον της ΑΕΚ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς (65’ Νάουμετς), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Παμλίδης (77’ Ξύδας), Μπουκουβάλας, Κρίζμαν, Αθανασιάδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανόιλοβιτς, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σιντί Αλί, Οικονομίδης (78’ Μακρύλλος), Τσιλούλης (88’ Μίκο), Ντουρμισάι.