Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, αύριο ο καθαρισμός του γηπέδου


Τις τελευταίες οδηγίες έδωσε το πρωί στους παίκτες ο Γιάννης Πετράκης


Με προπόνηση που έγινε το πρωί, για 3η ημέρα σε κλειστό γυμναστήριο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (Τρίτη 8/1 ώρα 15.00 στάδιο Ζωσιμάδες).
Ο Γιάννης Πετράκης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην των Λεό, Περιστερίδη και πιθανόν προληπτικά του Τζημόπουλου.  

Η ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου αναφέρει ότι αύριο Τρίτη θα γίνει καθαρισμός του αγωνιστικού χώρου από το χιόνι από τον κατασκευαστή του χλοοτάπητα και εκτός απροόπτου θα γίνει κανονικά ο αγώνας. Θα εξαρτηθεί το όλο εγχείρημα και από τον καιρό που θα κάνει αύριο (με νοτιά τα πράγματα θα είναι καλύτερα), ενώ την τελική απόφαση σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνει πάντα ο διαιτητής.

Στον αυριανό αγώνα ρέφερι ορίστηκε ο Φωτιάς (Πέλλας) με βοηθούς τη Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας). Τέταρτος διαιτητής ο Φώτιος Ντάουλας (Δυτικής Αττικής) και παρατηρητής ο Αλέξανδρος Τικόζογλου (Μακεδονίας).

Αρχικά ρέφερι ορίστηκε ο Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας) αλλά δήλωσε κώλυμα (ασθενής) και αντικαταστάθηκε από τον Φωτιά.

Στην προπόνηση δέχτηκαν πολλές ευχές για την ονομαστική τους εορτή, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, ο βοηθός του Γιάννης Ταουσιάνης και ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Λουκίνας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (7/1)

Στο κλειστό γήπεδο Soccer World Ioannina για άλλη μία μέρα η προπόνηση της ομάδας μας εξαιτίας της παγωνιάς στα γήπεδα του ΠΕΑΚΙ.
Για σήμερα ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Πετράκης είχε τακτική αντιμετώπιση του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο και αντίστοιχη την επιλογή του σχήματος που θα παρατάξει στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.
Το γήπεδο του Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» αναμένεται να καθαριστεί αύριο το πρωί από τον κατασκευαστή του χλοοτάπητα και εκτός απροόπτου ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά.