Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Γιάννης Μυστακίδης μοναδικό πρόβλημα στον ΠΑΣ


Με απόντα τον Γιάννη Μυστακίδη, συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ


Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.
Για 2η μέρα απουσίασε ο Μυστακίδης που είναι τραυματίας και είναι αμφίβολο αν ακολουθήσει την αποστολή για Αθήνα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Παμλίδης. Οι Κριζμάν και Βελλίδης προπονήθηκαν κανονικά. Ο διεθνής γκολκίπερ, περισσότερο για προληπτικούς λόγους δεν έλαβε μέρος στο δίτερμα.

Ο Πετράκης δοκίμασε σχήματα και παίκτες σε διάφορες θέσεις. Σε σχέση με το τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό, θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει ο Λεό που είναι σε καλή κατάστασης, ως ένας εκ των δύο επιθετικών. Η δεύτερη θέση στην επίθεση είναι ακόμη ανοιχτή και ο Πετράκης έδωσε φανέλα βασικού στο δίτερμα και σε άλλους παίκτες. 

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε και ο Στέφανος Αθανασιάδης, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος για να βγάλει 90 λεπτά αγώνα, οπότε δεν είναι και στα πλάνα για την ενδεκάδα στην παρούσα φάση.