Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου στα Γιάννινα


Στιγμιότυπο από γυναικείο ποδόσφαιρο δίπλα από την Παμβώτιδα λίμνη


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου στα Ιωάννινα.
Τις δράσεις της δεύτερης ημέρας,, παρακολούθησαν το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Κώστας Βρακάς, ο δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας και  ο αντιπεριφερειαρχης Ηπείρου Βασίλης Γοργόλης.

Το παρόν έδωσαν επίσης οι εκπρόσωποι της τοπικής ΕΠΣ, Παναγιώτης Δάβης και Στέφανος Μιχάλης. Οι νεαρές παίκτριες που προέρχονταν από ακαδημίες των Ιωαννίνων και του Μετσόβου δεν πτοήθηκαν από την κατά περιόδους έντονη βροχόπτωση και ξεδίπλωσαν στην πλατεία Μαβίλη το πλούσιο ταλέντο τους ενώπιον των εκατοντάδων θεατών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημά τους.

"Ήταν μια υπέροχη διοργάνωση και αξίζουν συγχαρητήρια στην Ε.Π.Ο. και την ΕΠΣ Ηπείρου για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Ο Δήμος μας στέκεται αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες, άλλωστε η περιοχή μας έχει δύο ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα γυναικών. Τέλος, καλώ τον κόσμο των Ιωαννίνων να στηρίξει την Εθνική Κορασίδων στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος", δήλωσε στο epo. gr o κύριος Μπέγκας. 


Από την πλευρά του, ο κ. Βρακάς τόνισε: "Όταν βλέπεις το χαμόγελο και τη δίψα για το ποδόσφαιρο στα πρόσωπα των κοριτσιών, τότε καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου θα συνεχιστούν με ανάλογες εξωστρεφείς  δράσεις σε όλες τις περιφέρειες της χώρας μας. Η Ομοσπονδία φιλοδοξεί να φέρει το ποδόσφαιρο και τις αξίες του σε κάθε ελληνική γωνιά. Ευχαριστώ θερμά την περιφέρεια και τον Δήμο για τη συνεργασία". 

Η περιοχή των Ιωαννίνων θα συνεχίσει στους ρυθμούς του γυναικείου ποδοσφαίρου, καθώς θα φιλοξενήσει τις επόμενες μέρες την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων (WU 17).
ΠΗΓΗ: epo.gr