Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Δίκαια μοιρασιά στο φιλικό του ΠΑΣ με τον ΑΟΚ Κέρκυρα (2-2)


ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΟΚ Κέρκυρα 2-2 σε φιλικό παιχνίδι στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Δίκαια μοιρασιά έγινε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες», όπου ΠΑΣ και ΑΟΚ Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.
Οι «Φαίακες» ήταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο και πήραν προβάδισμα στο σκορ 0-2 με δύο γκολ του καταπληκτικού Τουράμ στο 13’ και 22’. Και τα δύο γκολ προήλθαν από εκτελέσεις κόρνερ που μετέτρεψε σε γκολ ο Τουράμ με κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα.

Στην επανάληψη ανέβηκε ο ΠΑΣ, είχε κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και ισοφάρισε 2-2, ενώ προσπάθησε και για την ανατροπή. Στο 68’ ο Παμλίδης που μπήκε αλλαγή στη θέση του Αθανασιάδη, στην πρώτη επαφή με τη μπάλα πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, σε βάρος της πρώην ομάδας του, με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 78’ έγινε το 2-2 σε μια φάση διαρκείας. Ο Γιάκος εκτέλεσε φάουλ., η μπάλα βρήκε το δοκάρι του ΑΟΚ, στην επαναφορά με προβολή ο Παπαδόπουλος την έσπρωξε στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ έπαιξε με ελλείψεις και πήραν χρόνο συμμετοχής παίκτες που ήταν στον πάγκο, όπως και οι νεαροί που παίζουν με την ομάδα Νέων και άφησαν καλές εντυπώσεις. Η επιστροφή Παμλίδη συνοδεύτηκε με ένα καταπληκτικό γκολ, ενώ πρώτη φορά ξεκίνησε από την αρχή ο Κλάους Αθανασιάδης, επιθετικό δίδυμο με τον Γιάννη Μυστακίδη, άλλοτε συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ. Στο τέλος τραυματίστηκε ο Γιάκος, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Αξιόλογη ομάδα ο ΑΟΚ Κέρκυρα, με καλούς παίκτες που θα είναι από τις αξιόλογες ομάδες στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής. Κορυφαίος ήτανη ο Τουρέ.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Κατσικογιάννη και των βοηθών Λιόντου, Θανασιά από τον σύνδεσμο Ηπείρου.

ΠΑΣ: Μιχαήλ Νεόφυτος (75’ Βενετικίδης), Μπουκουβάλας (56’ Νάουμετς), Κακούμπα (58’ Πήλιος), Ευαγγέλου (75’ Γώγος), Σιόντης, Βιδάλ (46’ Σκόνδρας), Γιάκος, Κριζμάν (75’ Λιάσος), Αθανασιάδης (67’ Παμλίδης), Μυστακίδης (46’ Λουκίνας), Κάστρο (75’ Παπαδόπουλος).

ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης (46’ Αθανασόπουλος), Σπίνουλας, Αναστασίου, Ιωάννου, Βέρτζος, Ντα Σίλβα, Νίκιτς, Σιατραβάνης, Μπρούνο, Κόντος, Τουράμ. Στο 63’ μπήκαν στον αγώνα και οι Σανδραβέλης, Κρητικός Σπ., Βίλα, Αναστασόπουλος, Κρητικός Στ.,Αποστολίδης, Λινάρδος, Παναγιωτίδης.