Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ενέσεις ηθικού και εντατικές προπονήσεις στα Γιάννινα


Συνεχίζεται η προετοιμασία στον ΠΑΣ με καθημερινές προπονήσεις

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το ηθικό των παικτών του προσπαθεί να ανεβάσει ο Γιάννης Πετράκης, στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας.
Με ομιλίες προς αυτούς ζήτησε να μη τους πάρει από κάτω η ήττα από τον Παναιτωλικό και υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά, όχι μόνο να καλύψουν την βαθμολογική απώλεια, αλλά να κερδίσουν και πάλι το χειροκρότημα των φιλάθλων. Ο Κρητικός τεχνικός τόνισε στους παίκτες ότι στο χέρι τους είναι να αλλάξουν την εικόνα και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Παράλληλα ανέφερε το τι δεν πήγε καλά με τον Παναιτωλικό και τι πρέπει να διορθώσουν στη συνέχεια για να πάρει και πάλι μπροστά η μηχανή.

Είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές για το παιχνίδι της Ξάνθης. Το σχήμα θα μείνει το ίδιο, αλλά θα αλλάξουν κάποιοι παίκτες που δεν πήγαν καλά με τον Παναιτωλικό ή είναι ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό. Και ασφαλώς η τακτική που θα διδάσκει ο Πετράκης αυτές τις μέρες είναι προσαρμοσμένη στις συνθήκες του ερχόμενου αγώνα. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια για να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα και ο ΠΑΣ να βρει τρόπους για να παίρνει αποτελέσματα. Το δε παιχνίδι με την Ξάνθη είναι κομβικής σημασίας. Τους πάει και το γήπεδο, αφού στα Πηγάδια πάντα ο «Άγιαξ» κάνει καλές εμφανίσεις και έχει πάρει πολλά θετικά αποτελέσματα.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο πιστεύουν ότι υπάρχουν δυνατότητες και παίκτες για να πάει πολύ καλύτερα η ομάδα και η κακή εμφάνιση με τον Παναιτωλικό δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες που υπάρχουν. Πολλοί την αποδίδουν σε μια κακή μέρα, γεγονός που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και όχι στο ότι δεν έχει η ομάδα την ποιότητα και τους παίκτες για να πάει καλύτερα. Κάποια προβλήματα με τραυματισμούς εξακολουθούν και παραμένουν στην ομάδα. Τραυματίες είναι οι Μπουκουβάλας, Λεό, Περιστερίδης, Παπαϊωάννου που δεν υπολογίζονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σκόνδρας και Νικολιάς είναι εντάξει και προπονήθηκαν κανονικά.