Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Βρίσκουν τα πατήματά τους και οι ξένοι παίκτες του ΠΑΣ


Ο Πετράκης δίνει οδηγίες σε Κούζικ και Φάμπρι Κάστρο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο ΠΕΑΚΙ θα γίνει τελικά το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ του ΠΑΣ και του Παναιτωλικού, γιατί στο εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες» γίνονται έργα για την ανακατασκευή του στίβου.
Είναι δε πολύ πιθανόν να υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση από τη NOVA. Στον ΠΑΣ ήθελαν το ματς να γίνει στο εθνικό στάδιο, για να παίξουν εκεί και οι ξένοι παίκτες που πρώτη φορά θα γνωρίσουν την ιστορική έδρα της ομάδας, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο και έτσι αποφασίστηκε από την επιτροπή διοίκησης των αθλητικών χώρων το ματς να γίνει στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού Κέντρου ΠΕΑΚΙ. Και εκεί οι αγωνιστικές συνθήκες είναι πολύ καλές, με εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο, κερκίδες με καθίσματα και δημοσιογραφικά θεωρεία.

Ο Γιάννης Πετράκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην των Λεό και Παμλίδη που είναι τραυματίες. Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά με έντονο ρυθμό και με βάρος στο κομμάτι της τακτικής, όπου μέσα από τα καθημερινά διπλό, ο Πετράκης θέλει να δέσει την ομάδα κάνοντας ένα συμπαγές σύνολο. Αυτό θέλει κάποιο χρόνο, γιατί ήρθαν πολλοί παίκτες από άλλες ομάδες και το εξωτερικό και πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που βρήκαν. Όσο περνά ο καιρός, οι ξένοι παίκτες όπως οι Κακούμπα, Κούζικ, Φάμπρι Κάστρο, γίνονται καλύτεροι και παρουσιάζουν συνεχώς βελτιωμένη απόδοση. Ο Κριζμάν δεν έχει τέτοιο θέμα, γιατί ήξερε από πέρσι τον ΠΑΣ και τις τακτικές που ακολουθούσε στα παιχνίδια, γι’ αυτό μπήκε πιο εύκολα στο κλίμα της ομάδας.


ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΡΙΑΛ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΕ


Στα μεταγραφικά, τα σενάρια περί ενδιαφέροντος ομάδων με τον Κόντε, έγιναν πλέον καθημερινή ρουτίνα και άρχισαν να κουράζουν τον κόσμο. Χθες είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες περί ενδιαφέροντος για τον Ισπανό φορ της Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και της αραβικής ομάδας Αλ Χαμς Ρας. Επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ δεν υπάρχει άλλη από αυτή του Ερυθρού Αστέρα, αλλά είναι βέβαιο ότι ο Κόντε θέλει να βρει μεγαλύτερη ομάδα, οπότε δεν είναι βέβαιη η παραμονή του στον ΠΑΣ. Για τον λόγο αυτό, έχουν ενταθεί και οι προσπάθειες από την τοπική ομάδα για απόκτηση ξένου σέντερ φορ, ώστε να είναι καλυμμένη για όλα τα ενδεχόμενα της περίπτωσης Κόντε. Αν βρει και τον σέντερ φορ, θα κλείσει και ο μεταγραφικός κύκλος.