Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Δοκιμάζει σχήματα και παίκτες ο Πετράκης στον ΠΑΣ


Στιγμιότυπο από το δίτερμα σε μονομαχία Σιόντη και Λίλα


Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στο Γ. Καραϊσκάκης.
Θεραπεία έκανε ο Ξύδας που έπαθε διάστρεμμα ελαφριάς μορφής και θα μείνει εκτός δράσης για 10 ημέρες. Απόντες είναι και οι γνωστοί τραυματίες Παμλίδης και Περιστερίδης.

Ο Γιάννης Πετράκης στο δίτερμα δοκίμασε σχήματα και νέα πρόσωπα με τη βασική ενδεκάδα. Στο δίτερμα στα ¾ του γηπέδου με τους βασικούς χρησιμοποίησε τους Βελλίδη, Αποστολόπουλο, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Κακούμπα, Λίλα, Κάστρο, Κούζικ, Νικολιά, Γιάκο και Κριζμάν. Πάνω σε αυτούς θα «χτίσει» την ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό, ίσως με κάποιες προσθαφαιρέσεις, ανάλογα πως θα πάει η προετοιμασία και τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΛΑ, ΤΣΙΚΑΡΣΚΙ

Από την ΠΑΕ ανακοινώθηκαν τα εξής: Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Andi Lila και Mite Cikarski θα συμμετάσχουν στις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων μετά από τις αντίστοιχες κλήσεις που ήρθαν στην ομάδα μας. Καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας στις υποχρεώσεις τους.

Η ΠΑΕ ΖΗΤΑΕΙ ΑΤΟΜΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ζητά άνδρες και γυναίκες για τη φύλαξη του γηπέδου και των αγώνων. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 στα πλαίσια της στελέχωσης της ομάδας security του γηπέδου Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες», απευθύνει κάλεσμα σε άτομα με πιστοποίηση ή αντίστοιχο πτυχίο σχολής Security. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους στο info@pasgiannina.gr υπ’ όψιν Υπεύθυνου Ασφαλείας και σε δεύτερο χρόνο θα ενημερωθούν προσωπικά για συνέντευξη εργασίας».