Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Περηφάνια και όχι δάκρυα ταιριάζουν στον Θρίαμβο Σερβιανών

Ο Θρίαμβος Σερβιανών όπως παρατάχτηκε στον αγώνα με τον Αμφίλοχο Αμφιλοχίας.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Παιχνίδι θρίλερ που κρίθηκε στην παράταση, έγινε χθες στα Γιάννινα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, όπου ο Αμφίλοχος Αμφιλοχίας κέρδισε 4-2 τον τοπικό Θρίαμβο Σερβιανών. Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε με σκορ 2-2.
Η ομάδα της Αμφιλοχίας ήταν πιο έμπειρη και πιο ουσιαστική στο τελείωμα των φάσεων, έχοντας πρωταγωνιστή τον μόνιμο σκόρερ της Φώτη Τσούνη που πέτυχε χατ τρικ. Ο Θρίαμβος που κατέκτησε το νταμπλ στα Γιάννινα και τη νέα σεζόν θα παίξει για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική, έδωσε ότι είχε και δεν είχε για την πρόκριση, αλλά στάθηκε φοβερά άτυχος γιατί έχασε πολλές ευκαιρίες. Στο 118’ οι γηπεδούχοι είχαν σουτ στο δοκάρι με τον Μπάλα, ενώ στο 116΄ο γκολκίπερ του Αμφίλοχου έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κοντινή κεφαλιά του Μουζακίτη.

Στιγμιότυπο από την συναρπαστική αναμέτρηση του Θρίαμβου με τον Αμφίλοχο


Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Τσιαφίτσας, Ριστάνης και των φιλοξενουμένων οι Τσούνης (3), Χριστογιάννης. Ο Τσούνης  αναδείχθηκε φέτος πρώτος σκόρερ στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με 16 γκολ. Ο κόουτς τους Θρίαμβου Αλέκος Τάτσης τον είχε «στοχοποιήσει» στα πλάνα του, βάζοντας δίπλα του μόνιμους φρουρούς πότε τον Τζίμα και πότε τον Κομπίλα, αλλά τις λίγες φορές που τους έφυγε, έκανε τη ζημιά. Το 3ο γκολ, με το οποίο έγινε η ανατροπή σε 2-3 στο 94’ το σημείωσε περίπου από το κέντρο του γηπέδου, με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ σε στυλ καμάρας, που έπιασε στον ύπνο τον τερματοφύλακα Κυρικλίδη που ήταν έξω από την εστία του, μη περιμένοντας ότι από εκεί θα γίνει κάποιο σουτ. 

Πριν ξεκινήσει η παράταση οι παίκτες των Σερβιανών ακούνε προσεκτικά τις οδηγίες του προπονητή τους Αλέκου Τάτση


Ανεξάρτητα αν η τύχη χαμογέλασε στους παίκτες του Αμφίλοχου, ο Θρίαμβος είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση και έκανε υπερπροσπάθεια για την πρόκριση. Ακόμα και στην παράταση, με καιρικές συνθήκες και ζέστη που θύμιζαν…. Αύγουστο, οι παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας υπερέβαλαν εαυτούς και έδωσαν τα πάντα. Μόνο καλά λόγια μπορεί να πει κάποιος για αυτά τα παιδιά και να τους δώσει πολλά συγχαρητήρια. Ίσως να έκαναν την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση. Γιατί είχαν να αντιμετωπίσουν έμπειρη ομάδα, που για λίγους βαθμούς έχασε τον τίτλο του πρωταθλητή στη Γ’ Εθνική. Στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, πριν παίξει στα Γιάννινα, απέκλεισε στη Λευκάδα τον Τηλυκράτη. Συνεπώς δεν ταιριάζουν δάκρυα στα Σερβιανά, αλλά μόνο περηφάνια. Η ομάδα έχει μέλλον για να σταθεί και στη Γ’ Εθνική, αρκεί να βρει βοήθειες.

Τα γκολ: 35' Τσιαφίτσας 1-0, 50 Χριστογιάννης 1-1, 57' Τσούνης 1-2, 60' Ριστάνης 2-2, 94' Τσούνης 2-3 και 120' Τσούνης 2-4. Καλή η διαιτησία του Ρούσσου – Μπεκερτζή (Πρέβεζας) και των βοηθών Κέφη, Ντόμαρη (Πρέβεζας). 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ: Κυρικλίδης, Μπάλλας, Κομπίλας, Τζίμας, Βραχνός (91’ Αναγνωστόπουλος), Γιάκος (97’ Βύζας), Σκούφης, Τσιαφίτσας (68’ Μουζακίτης), Ριστάνης (81’ Αλεξίου), Ηλίας, Διαμαντόπουλος.

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Ρόκος, Κωστακιώτης (46’ Δράκος), Χριστογιάννης, Κοκκώνης, Μαλλής, Ζοτάι (90’ Λίλα), Τσούνης, Κούσης (70’ Νικολογιάννης), Τόσκα (46’ Κολοβάκης), Νάκος, Λαγοπάτης.