Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Ενδιαφέρον για ανανεώσεις συμβολαίων και μεταγραφές


Το μεταγραφικό κομμάτι αρχίζει και αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το αγωνιστικό κομμάτι έρχεται πλέον σε δεύτερη μοίρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η ομάδα έχασε τον στόχο της Ευρώπης, ενώ από την 26η αγωνιστική εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή.
Το βάρος πέφτει τώρα στον σχεδιασμό της ομάδας, με ανανεώσεις συμβολαίων, ξεκαθάρισμα του ρόρτερ και μεταγραφές. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου που έγινε με τον Σκόνδρα, σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται οι άνθρωποι της ομάδας με τον τερματοφύλακα Γιαννίκογλου, που μάλλον θα είναι η επόμενη ανακοίνωση. 


Στις προθέσεις της ΠΑΕ είναι να γίνει πρότασης ανανέωσης συμβολαίων στους Μπουκουβάλα, Μιχαήλ, Αποστολόπουλο, Νικολιά και στον Τζημόπουλο, αν αυτός δεν φύγει από τα Γιάννινα για οικογενειακούς λόγους. Οι Σολτάνι, Μπετρά είναι ουσιαστικά παρελθόν καθώς είναι εκτός ομάδας, πιθανόν να αποχωρήσουν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου Τσικάρσκι, Χέλκβιστ αφού δεν έκαναν τη διαφορά, ενώ οι Καρανίκας και Γαρουφαλιάς είναι στην πόρτα της εξόδου για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. 

Για τον Κόντε, το μοναδικό ενδιαφέρον είναι από πλευράς ΠΑΟΚ που φημολογείται ότι με το τέλος της σεζόν θα καταβάλει τη ρήτρα των 900.000 ευρώ για να τον πάρει στην Τούμπα. Αν δεν επαληθευτεί αυτό το σενάριο, ο Κόντε θα μείνει στα Γιάννινα, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι 30/6/2019. Επειδή ο ΠΑΣ θα χρειαστεί να αποκτήσει παίκτες, ώστε να γίνει πάλι ποιοτική ομάδα τη νέα σεζόν και να μη έχει τα γνωστά προβλήματα της τρέχουσας περιόδου, όπου από τότε που σταμάτησε να βάζει γκολ ο Κόντε σταμάτησαν και οι νίκες, ήδη ξεκίνησαν τα μεταγραφικά σενάρια. Φέρεται ο ΠΑΣ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Τριάδη της Ξάνθης, Ευαγγέλου του Παναθηναϊκού και του Αυλωνίτη που έμεινε ελεύθερος από τους πράσινους. 

Η ονοματολογία θα είναι από εδώ και πέρα καθημερινό φαινόμενο, μέχρι να καταλήξουν στην ομάδα ποιους παίκτες θέλουν για να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις. Το θέμα Πετράκη θα ξεκαθαρίσει μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Μετά το χθεσινό ρεπό, από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής στη Λαμία με την εκεί τοπική ομάδα, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Επιστρέφει ο Αποστολόπουλος που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών.