Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ


Αυτό το Κύπελλο ποια ομάδα θα το σηκώσει; Θα το ξέρουμε αργά το απόγευμα της Κυριακής

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ που θα γίνει την Κυριακή 25 Μαρτίου και ώρα 4.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Το αξιοσημείωτο είναι ότι και οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, δηλαδή Θρίαμβος Σερβιανών και Αγροτικός Αστέρας, θα παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό Κυπέλλου. Αυτό είναι ένα επιπρόσθετο κίνητρο για να πάρουν το Κύπελλο.

-Λογικά και βάσει της δυναμικότητας που έδειξαν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, ο Θρίαμβος Σερβιανών μπορεί να φαντάζει ως φαβορί για τη νίκη. Αλλά πάντα οι αγώνες Κυπέλλου έχουν ιδιαιτερότητες και τους δικούς τους κανόνες, οπότε όλα είναι ανοιχτά. Θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα είναι εκείνη την ημέρα οι ομάδες και πόσο συγκέντρωση θα έχουν στο παιχνίδι.
-Θα παίξει ρόλο ο καιρός και η κατάσταση του γηπέδου, αφού και οι δύο ομάδες για πρώτη φορά θα αγωνισθούν στο ιστορικό στάδιο της πόλης. Μακάρι να είναι καλός καιρός και να πάνε όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι. Σίγουρα θα είναι στις εξέδρες πολλοί κάτοικοι από τα Σερβιανά και τον Παρακάλαμο.

-Στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ καλό. Τέτοιες εικόνες ποδοσφαιρικού πολιτισμού να βλέπουμε πάντα. όπως διαβάσατε και χθες, οι εκπρόσωποι των ομάδων Παναγιώτης Νάσσης (Θρίαμβου), Δημήτριος Ιωάννου (Αγροτικού Αστέρα), οι προπονητές Αλέκος Τάτσης, Θανάσης Χαρίσης και οι αρχηγοί Κώστας Διαμαντόπουλος, Ζότα Αρσέν τόνισαν να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός.

-Στη συνέντευξη ήταν παρόντες από πλευράς ΕΠΣΗΠ ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Παναγιώτης Γκόλιας, ο γραμματέας Λάζαρος Κιτσάκης, ο ταμίας Κωνσταντίνος Λιανός και τα μέλη Παναγιώτης Δαβής, Άγγελος Μπήτσικας. Ήταν επίσης ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Δημήτριος Γούκος και οι ορισθέντες διαιτητές.