Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Όλοι ευχήθηκαν ο τελικός Κυπέλλου να είναι πραγματική γιορτή


Διακρίνονται από αριστερά Κόντος, Διαμαντόπουλος, Αλ. Τάτσης, Χαρίσης, Ζότα, Νάσης.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Την ευχή τους ο φετινός τελικούς Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ που θα γίνει την Κυριακή και ώρα 16.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» να είναι πραγματική γιορτή, εξέφρασαν σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Πάνος Γκόλιας και οι εκπρόσωποι των ομάδων Θρίαμβος Σερβιανών και Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά.
Όλοι τους ευχαρίστησαν παράλληλα την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για τη συνεργασία ώστε ο τελικός να γίνει στο εθνικό στάδιο της πόλης. Το αξιοσημείωτο είναι ότι και οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο, θα παίξουν για πρώτη φορά σε τελικό.

«Να γίνει ένας ωραίος και δυνατός τελικός σε καλό κλίμα αντάξιο της διοργάνωσης και ας κερδίσει το Κύπελλο ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός» ευχήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Παναγιώτης Γκόλιας.

Στο μέσον ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ Παναγιώτης Γκόλιας με τους Παναγιώτη Νάση (αριστερά) και Αλέξανδρο Ιωάννου (δεξιά)


Από την πλευρά του Θρίαμβου Σερβιανών ο πρόεδρος Παναγιώτης Νάσης υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας που θα παίξει για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου. Ευχαριστούμε γι’ αυτό τους παίκτες και τον προπονητή μας Αλέκο Τάτση. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Συγχαρητήρια και στον Αγροτικό Αστέρα για την πορεία που έκανε».

Εκ μέρος της διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα μίλησε ο Αλέξανδρος Ιωάννου που σημείωσε: «Καλούμε τον κόσμο να παρακολουθήσει τον τελικό. Και είναι ιδιαίτερη τιμή που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες», τον ναό του τοπικού ποδοσφαίρου. Είναι μια μεγάλη χαρά για την ομάδα μας που θα παίξει στον τελικό, γιατί το περασμένο καλοκαίρι με τον προπονητή Θανάση Χαρίση ξεκινήσαμε την προσπάθεια έχοντας μόνο πέντε δελτία στο δυναμικό».

Στη συνέχεια κάθισαν στο βήμα της συνέντευξης οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων. Ο τεχνικός του Θρίαμβου Αλέκος Τάτσης ανέφερε: «Είναι τιμή για μένα που κάθομαι δίπλα στον Θανάση Χαρίση που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα. Ο αγώνας της Κυριακής να είναι γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου. Στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και για το Κύπελλο».

Ο πρόεδρος του ΣΔΗΠ Δ. Γούκος, ο γραμματέας της ΕΠΣΗΠ Λ. Κιτσάκης, ο διαιτητής Δ. Θάνος και οι βοηθοί του στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Θανάσης Χαρίσης δήλωσε: «Ευχαριστών τον Αλέκο για τα καλά του λόγια και συγχαρητήρια στον Θρίαμβο για την θαυμάσια πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι παιχνίδι γιορτή, να το χαρούν οι παίκτες και ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει. Ας κερδίσει όποια ομάδα είναι καλύτερη ή σταθεί περισσότερο τυχερή».

Ακολούθως πήραν τον λόγο οι αρχηγοί των ομάδων. «Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξει η ομάδα μας στον τελικό, είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά να πάρουμε και το Κύπελλο. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και ας κερδίσει ο καλύτερος» τόνισε ο αρχηγός του Θρίαμβου Σερβιανών Κώστας Διαμαντόπουλος. 

Ο αρχηγός του Αγροτικού Αστέρα Ζότα Άρσεν τόνισε: «Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα μας που θα παίξει για πρώτη φορά σε τελικό. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Θρίαμβος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ευχή είναι να γίνει καλό παιχνίδι και να αναδείξει νικήτρια την καλύτερη ομάδα».

Και οι δύο ομάδες εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον διαιτητή του τελικού Δημήτρη Θάνο και στους βοηθούς του Αντωνίου, Κοττορό. Ο κ. Θάνος τόνισε ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του θα διευθύνει τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ. Τέλος παρουσιάστηκαν και οι χορηγοί που είναι το ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTOVISION στην Πεδινή και η καφετέρια «Lungolago».