Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ο ΠΑΣ 2-2 με τον ΑΟΚ Κέρκυρα σε φιλικό παιχνίδι


Ισοπαλία 2-2 στο σημερινό φιλικό του ΠΑΣ με τον ΑΟΚ Κέρκυρα


Με κλειστές πόρτες, χωρίς φιλάθλους και δημοσιογράφους, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ και ο ΑΟΚ Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Και τα δύο γκολ του ΠΑΣ σημείωσε ο Νίκος Καρανίκας που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του αγώνα. Τα γκολ των Φαιάκων σημείωσαν οι Γκράσι και Μυτίδης. 


Το σκορ είχε εναλλαγές, καθώς προηγήθηκαν ο ΠΑΣ 1-0, οι φιλοξενούμενοι το γύρισαν σε 1-2 αλλά ισοφάρισαν οι κυανόλευκοι σε 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς περισσότερο λόγους ο Κόντε που είχε ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες. Ο ΠΑΣ είχε και δοκάρι με κεφαλιά του Σκόνδρα. Απόντες ήταν ο Σολτάνι  και οι διεθνείς Μανθάτης, Τζημόπουλος, Γώγος, Λίλα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Βιδάλ, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Χαλκιαδάκης, Γαρουφαλιάς, Τσικάρσκι, Χέλκβιστ, Γιάκος, Μπουκουβάλας. Έπαιξαν και οι: Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Ζώγκος, Ζαχαρός, Βασιλάκης, Παπαδόπουλος, Πήλιος, Περιστερίδης.

ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Κρητικός, Μυτίδης, Κόντος, Αναστασίου, Σιόντης Ρόλε, Μπαλάφας, Επστάιν, Γρομητσάρης, Γκράσι. Έπαιξαν και οι: Κουτζαβασίλης, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Γεωργακόπουλος, Μενσά, Ντα Σίλβα, Ινάσιο, Μενιγκάλι, Κολοβούρης.