Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Πέδρο Κόντε: Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζει η ομάδα

Ο Πέδρο Κόντε παραλαμβάνει τα βραβεία από τον διευθυντή της Τράπεζας Ηπείρου Βασίλη Τσουκανέλη


Έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ η βράβευση του Πέδρο Κόντε που ευχαρίστησε όλη την ομάδα αλλά και τον κόσμο για την εκτίμηση που δείχνουν στο πρόσωπό του. Η επίδοση των βραβείων MVP και Best goal επέδωσε ο διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Βασίλης Τσουκανέλης.


Γεμάτος χαρά ο Πέδρο Κόντε υπογράμμισε και τα εξής: «Ευχαριστώ όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο, ευχαριστώ το τεχνικό προσωπικό. Δεν μπορεί ένας μόνο παίκτης να καταφέρει να πάρει αυτά τα δύο βραβεία. Χρειάζεται συλλογική δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο για την αγάπη του και αισθάνομαι και ο ίδιος πολύ ικανοποιημένος με όλους αυτούς τους επαίνους που ακούω κάθε φορά και για την απόδοσή μου, αλλά και γενικότερα για τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να δίνω χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο που με βλέπει και στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματα  που λαμβάνω από τους οπαδούς μας».
Για τα δημοσιεύματα γύρω από το όνομά του με μεταγραφικά σενάρια τόνισε: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Δεν είναι αυτή η στιγμή για να σκεφτώ κάτι για την ανανέωση του συμβολαίου. Αυτό που με νοιάζει είναι το επόμενο παιχνίδι, είναι να κερδίζει η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο όταν έρθει η στιγμή και από εκεί και πέρα δεν είναι η στιγμή για να κάνω σχέδια. Άλλωστε έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου».


Περισσότερα από τη βράβευση του Κόντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ