Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του Συνδέσμου Προπονητών

Ανέστης Ζώης και Θανάσης Χαρίσης κόβουν τη Βασιλόπιτα του Συνδέσμου Προπονητών Ιωαννίνων


Με επιτυχία έγινε και φέτος η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων, όπου έγινε και η κοπή της Βασιλόπιτας.
Η συνεστίαση έγινε στον «Όμιλο» στη Λιμνοπούλα όπου παρέστησαν το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, τα μέλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Παπαχρήστου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς με τα μέλη Λάζαρο Κιτσάκη και Πάνο Γκόλια, ο πρόεδρος των διαιτητών Δημήτριος Γούκος και το μέλος Κώστας Δάλλας, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του Γιάννη Ταουσιάνη, Βασίλη Αλεξίου, ο προπονητής της ΠΑΕ Α. Ε. Καραϊσκάκης Σάκης Παπαβασιλείου με τον προπονητή της ομάδας Νέων Βαγγέλη Τζιάρρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Παπαχρήστου


Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ανέστη Ζώη που αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συνδέσμου και σε άλλα θέματα του κλάδου.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Παπαχρήστου, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά, τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη, τον πρόεδρο των διαιτητών Δημήτριο Γούκο.

Ο κ. Παπαχρήστου καταθέτοντας τις δικές του εμπειρίες από το χώρο της προπονητικής τόνισε στους παριστάμενους προπονητές ότι όπλο τους είναι οι γνώσεις τους και θα πρέπει όλοι τους να διεκδικούν αυτά που τους ανήκουν.

Χαιρετισμός από τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη


Ο κ. Πετράκης ευχήθηκε υγεία σε όλους και ότι το προπονητικό τιμ του ΠΑΣ θα είναι στη διάθεσή τους σε ότι χρειαστούν.

Τέλος ο κ. Βρακάς αναφέρθηκε στο σεμινάριο προπονητικής που θα γίνει στα Γιάννινα και θα πρέπει να διαπρέψουν οι Ηπειρώτες προπονητές.

Φέτος ο Σύνδεσμος Προπονητών Ιωαννίνων τίμησε τους προπονητές Κώστα Νάτση και Βαγγέλη Γκαρτζονίκα για την πολυετή παρουσία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ ο κ. Νάτσης είναι και από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου.

Χαιρετισμός του προέδρου της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά


Την πίτα έκοψαν μαζί οι Ανέστης Ζώης (πρόεδρος), Θανάσης Χαρίσης (αντιπρόεδρος) ενώ κατόπιν κληρώσεως μοιράστηκαν  πολλά δώρα στα μέλη του Συνδέσμου.


Το φλουρί έπεσε στον προπονητή της Α. Ε. Καραϊσκάκης Σάκη Παπαβασιλείου που όλοι του ευχήθηκαν καλή πορεία στην αρτινή ομάδα και νίκη την Κυριακή στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η βράβευση του Κώστα Νάτση από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά. Αριστερά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ανέστης Ζώης












Η βράβευση του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα από τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Θανάση Χαρίση












Ο προπονητής της Α. Ε. Καραϊσκάκης Σάκης Παπαβασιλείου, που ήταν και ο τυχερός καθώς κέρδισε το φλουρί