Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Με την ίδια συνταγή και στα Περιβόλια ο "Άγιαξ"

Μονομαχία Κούτρη και Μενδρινού στο περσινό παιχνίδι Πλατανιάς - ΠΑΣ 3-3

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

\Χτες ήταν η μέρα του Πέδρο Κόντε, ο οποίος δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια στην προπόνηση από τους συμπαίκτες του, καθώς κατέκτησε και τα δύο βραβεία (MVP και Best goal) της 21ης αγωνιστικής, που αφορά τα γκολ και την εμφάνισή του στο περασμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Συγχαρητήρια δέχτηκε και από τον Πετράκη και τους συνεργάτες του. Ο Ισπανός άσσος είναι αυτή την εποχή το πιο δημοφιλές πρόσωπο στα Γιάννινα και καθημερινά οι φίλαθλοι στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν την αγάπη τους και την περηφάνια που η ομάδα τους έχει έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή στις τάξεις της.

Ο Κόντε θα είναι και το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΣ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά στο γήπεδο Περιβολίων. Εκεί που ο «Άγιαξ της Ηπείρου» σε παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχει δεχτεί ποτέ ήττα. Λόγω των βροχοπτώσεων η προπόνηση έγινε στην Ανατολή σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα, όπου ο Γιάννης Πετράκης έκανε αρκετή ώρα ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια δίτερμα. Και όπως φαίνεται η ενδεκάδα που κέρδισε τον Παναθηναϊκό, θα ξεκινήσει και στο ματς της Κυριακής στα Χανιά, με μία αλλαγή, καθώς δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας ο Μπουκουβάλας. Έτσι στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχουν δύο επιλογές για να καλύψουν το κενό με τους Τσικάρσκι και Αποστολόπουλο. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι ο Πετράκης, αφού οι άλλες δύο απουσίες των τραυματιών Λίλα και Σολτάνι, υπήρχαν και στο προηγούμενο παιχνίδι με τους «πράσινους». Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και σήμερα με πρωινή προπόνηση, ενώ καλά στοιχεία δείχνει ο Σουηδός επιθετικός Φίλιπ Χέλκβιστ που ήταν η τελευταία μεταγραφή. 

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

-Στο γνωστό διεθνές τουρνουά της Ιταλίας Viareggio Cup που θα γίνει από 12 έως 28 Μαρτίου θα λάβει και φέτος μέρος η ομάδα Νέων Κ20 του ΠΑΣ. Στον ίδιο όμιλος με τον ΠΑΣ κληρώθηκαν οι αντίστοιχες ομάδες Άσκολι, Φιορεντίνας, Ποντεντέρα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα του τουρνουά, ενώ θα συμμετάσχουν επίσης ομάδες από χώρες όπως Αργεντινή, Αυστραλία, Βέλγιο, Κίνα, Κολομβία, Κροατία, Λετονία, Σερβία, Νιγηρία, ΗΠΑ, Ολλανδία, Παραγουάη και Γκάνα.