Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Η Βρετανική εφημερίδα Guardian μετέδωσε για συμφωνία ύψους 2,1 εκ. ευρώ

Το δημοσίευμα του Guardian για τη συμφωνία του ΠΑΣ με Άρσεναλ για τον Μαυροπάνο
 

Η γνωστή Βρετανική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας Guardian με δίκτυο ανταποκριτών σε όλο τον κόσμο, σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι ο ΠΑΣ και η Άρσεναλ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Μαυροπάνου στο ποσό των 1,9 εκατομμυρίων λιρών που αντιστοιχεί σε 2,1 εκατομμύρια ευρώ. Τονίζει το ξεκίνημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ότι είναι εξελίξιμος παίκτης και από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ελλάδα.

Σημειώνει ότι ο Μαυροπάνος είναι στο Λονδίνο για να κλείσει την μεταγραφή. Σε αντίθεση με άλλα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι μπορεί να μη μείνει στο ρόστερ της Άρσεναλ, ο Guardian γράφει ότι υπάρχει ενδεχόμενο να δοθεί σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία, χωρίς να κατονομάζει την Βέρντερ Βρέμης.


Στο ίδιο ρεπορτάζ του Guardian φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη για την αξία του Μαυροπάνου και τα πολλά προσόντα του.

Να προσθέσουμε ότι από το ποσό των 2.1 εκ. ευρώ που θα πάρει ο ΠΑΣ, περίπου 300.000 ευρώ δικαιούται ο Απόλλων Σμύρνης για τα λεγόμενα "τροφεία" του ποδοσφαιριστή, καθώς βγήκε από τις ακαδημίες του.