Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Γ. Πετράκης: Ο Μαυροπάνος έχει όλο το πακέτο να πάει πολύ ψηλά

Οι εκτιμήσεις του Γιάννη Πετράκη για τον Μαυροπάνο


Στα μέσα Δεκεμβρίου, όταν είχαν αρχίσει τα μεταγραφικά σενάρια για τον Μαυροπάνο, που έφεραν τον Ολυμπιακό άμεσα ενδιαφερόμενο, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις του στο «ΦΩΣ» είχε αναφέρει τα μεγάλα προσόντα του ποδοσφαιριστή. Τότε είχε πει ότι ο Μαυροπάνος έχει όλο το πακέτο να πάει πολύ ψηλά.
Και τώρα που είναι στο προσκήνιο η μεταγραφή του στην Άρσεναλ, οι δηλώσεις στο «ΦΩΣ» είναι περισσότερο επίκαιρες από κάθε άλλη φορά.


Όταν ρωτήθηκε από τον Θέμη Σινάνογλου για τα ατού που έχει ο Μαυροπάνος, ο Γιάννης Πετράκης απάντησε: «Πολλά ατού. Πρώτα απ' όλα είναι τρομερός αθλητής! Πολύ ψηλός και πολύ γρήγορος. Και έχει πολύ καλό ψυχισμό. Και μυαλό καλό, αντιλαμβάνεται τα πράγματα καλά. Άπαιχτος στο ψηλό παιχνίδι και καλός κάτω. Έχει όλο το πακέτο. Έχει πακέτο υψηλού επιπέδου. Θα πάει πολύ ψηλά αυτός». 

Για το τι πρέπει να διορθώσει ο Πετράκης ανέφερε: «Ένα παιδί με λίγες παραστάσεις όπως αυτός, θέλει χρόνο για να βελτιωθεί στην τακτική. Επίσης μπορεί να βελτιώσει το παιχνίδι του κάτω. Αυτά μαθαίνονται, βελτιώνονται. Τα ατού που έχει όμως δεν αποκτούνται, ή τα έχεις ή δεν τα έχεις».