Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Πετράκης: Ποτέ δεν παίρνω βιαστικές αποφάσεις

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου

Από τα σημαντικά ζητήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Γιάννη Πετράκη, αν δηλαδή ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός παραμείνει στην ομάδα της Ηπείρου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 5-0 στο Φάληρο είπε:

"Νομίζω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πούμε κάτι πάνω σε αυτό. Δεν βιάζομαι ως άνθρωπος. Από τη δική μου πλευρά δεν μ' αρέσει να παίρνω βιαστικές αποφάσεις. Θα τελειώσει πρώτα ο Θεός το πρωτάθλημα και μετά με τους ανθρώπους του ΠΑΣ και τον πρόεδρο, θα πάρουμε τις αποφάσεις μας".

Ο ΠΑΣ έκανε μία καλή πορεία έως τον Φεβρουάριο, έχετε κάνει έργο στην ομάδα. Είχατε πει ότι θέλετε να τελειώσει η σεζόν με αξιοπρέπεια, αλλά το κλείσιμο δεν είναι καλό. Θα σας δούμε και του χρόνου στον ΠΑΣ;

"Η διαπίστωση που κάνατε ήταν εύστοχη. Θέλαμε να έχουμε ένα τελείωμα με βάση το πώς δουλεύουμε κάθε μέρα και το πώς προσπαθούμε. Αυτό που θέλαμε δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα να κάνουμε αποτίμηση. Οταν υπάρχει είτε θετικό, είτε αρνητικό όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή, κάποιοι παράγοντες παίζουν ρόλο για να δημιουργηθεί το καλό ή το κακό. Δεν είναι η στιγμή να κάνουμε αποτίμηση του τι έφταιξε. Με ηρεμία μπορείς να βρεις την αιτία που προκαλεί το πρόβλημα. Το ότι οκτώ αγωνιστικές δεν βρήκαμε το πρόβλημα, σημαίνει κάτι. Αυτό δεν ακυρώνει την καλή προσπάθεια των παικτών μας".


Αρχικά είχε πει: "Νομίζω ότι σήμερα ήταν ένα ματς που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά σχόλια. Παίζαμε με μία ομάδα που ήταν ένα επίπεδο πάνω σε όλους τους τομείς. Τουλάχιστον ήταν ένα επίπεδο πάνω, και σε θέματα αποφασιστικότητας, και ενέργειας, και ποιότητας, και ταχύτητας, και προσωπικών μονομαχιών. Σίγουρα είχαν μεγαλύτερο κίνητρο και αξία ως ομάδα. Παρόλο που οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια, δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικοί".