Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Βλέπει μπροστά ο ΠΑΣ και δεν χάνει την αισιοδοξία του

Με υπομονή και δουλειά θα έρθουν πάλι οι επιτυχίες στον ΠΑΣ


Στον «Άγιαξ» κοιτάζουν την επόμενη μέρα, καθώς το Σάββατο υπάρχει το ματς με την Ξάνθη που θα γίνει πάλι στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Μετά την απώλεια βαθμών στο προχτεσινό παιχνίδι, η νίκη επί των «Ακριτών» είναι αναγκαία για τους κυανόλευκους και προς αυτή την κατεύθυνση έστρεψαν πλέον το ενδιαφέρον τους. Χτες έγινε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ από σήμερα ξεκίνησαν προπονήσεις χωρίς ρεπό αυτή την εβδομάδα, δεδομένου ότι την Τρίτη υπάρχει και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. 


Όλες αυτές τις μέρες ο Πετράκης θα προσπαθήσει για νέο φρεσκάρισμα, ενώ ενδεχομένως να υπάρξουν και αλλαγές στην ενδεκάδα με κάποια νέα πρόσωπα για να γίνει περισσότερο αποτελεσματική. Αν υπάρξουν αλλαγές, θα είναι σε περιορισμένη έκταση, καθώς ο έμπειρος τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την γενικότερη εικόνα και προσπάθεια, αποδίδοντας την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό σε κάποιες άτυχες στιγμές και όχι στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Σ' αυτό δεν έχει άδικο γιατί αν έμπαιναν γκολ τα δύο δοκάρια και οι δύο κλασικές ευκαιρίες του α' ημιχρόνου με το σουτ του Ναδάλες και το τετ-α-τετ του Κόντε, τότε σήμερα οι δυσμενείς κριτικές θα ήταν ύμνοι. Σαν αυτό που λένε για τους προπονητές, δοκάρι και μέσα ο προπονητής είναι πετυχημένος, δοκάρι και έξω είναι αποτυχημένος!

Δεν υπολογίζεται πάλι ο Νικολιάς, ενώ γίνονται προσπάθειες από το ιατρικό τιμ να γίνει καλά ο Χαλκιαδάκης και να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.